FAQ the doctor met Felicia Smits (podcast)

Liever subtiel dan extreme plastische chirurgie. Plastisch chirurg Felicia Smits houdt zich binnen de esthetisch plastische chirurgie het meest bezig met contourverbetering van het lichaam. Van borstvergrotingen en verkleiningen tot buikwandcorrecties, liposuctie en schaamlipcorrecties. Voor trends hoef je niet bij haar aan te kloppen.

Voor wie de cosmetische industrie vanaf de zijlijn volgt, lijkt het alsof de ingrepen steeds extremer worden. Media berichten voornamelijk over de excessen. Minder zichtbaar is de subtiele plastische chirurgie. Zoals die ook bedoeld is. De mensen die Felicia Smits bezoeken, hebben begrijpbare verzoeken; zoals een buikwandcorrectie na gewichtsverlies of zwangerschap of een ooglidcorrectie bij hangende oogleden.

Podcast met plastisch chirurg Felicia Smits

Met plastisch chirurg Felicia Smits sluiten we het derde seizoen van de wiemooiwilzijn podcast af. Ze vertelt in de aflevering hoe haar interesse in de esthetische kant van de plastische chirurgie is aangewakkerd en beantwoordt prangende vragen van luisteraars. Sietske is benieuwd naar haar visie op ‘trends’ in de plastische chirurgie en vraagt haar naar haar ervaringen met complicaties uit het buitenland.

Een mooie aflevering voor wie geïnteresseerd is in plastische chirurgie en de actualiteiten in de mooimaak-branche. De aflevering is gemaakt in samenwerking met Velthuis Kliniek.

wiemooiwilzijn X Velthuis Kliniek

Plastisch chirurg Felicia Smits is werkzaam bij Velthuis kliniek. Velthuis kliniek bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare en laagdrempelige kliniek. Overweeg je een cosmetische ingreep? Velthuis kliniek wil je daar graag bij helpen. Bij Velthuis hebben ze een multidisciplinair team van plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten onder één dak. Zo bieden ze je een compleet advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering.

Ze geven altijd een eerlijk advies in wat ze voor je kunnen betekenen. Daarbij dragen zij vanzelfsprekend grote zorg voor kwaliteit, veiligheid en jouw privacy. Daarnaast begeleiden zij je van het eerste consult tot de laatste controle. Zo weten ze zeker dat je straks weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Velthuis heeft lokatie verspreid over heel Nederland. Je kunt terecht op één van de 8 vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Velp.

Naar website Velthuis Kliniek

wiemooiwilzijn podcast over cosmetische ingrepen

De wiemooiwilzijn podcast is er voor consumenten die een cosmetische ingreep overwegen en mensen die zich interesseren voor het maatschappelijke aspect van zelfverfraaiing. We geven informatie over plastische chirurgie, cosmetische geneeskunde en dermatologie. De maakbaarheid van het lichaam is mooi, maar de branche heeft ook minder fraaie kanten. Hevige complicaties en zelfs sterfgevallen maken duidelijk dat we ook de gevaren van ingrepen moeten onderkennen. Ons doel is bij te dragen aan het maken van een juiste keuze. Wat de juiste keuze is, laten we aan de luisteraar. Een goed geïnformeerde consument is in staat dat voor zichzelf te bepalen.

Heb je een vraag of suggestie voor de podcast? Laat het ons weten in de comments of via het contactformulier. We stellen je feedback op prijs!

Volgende
Volgende

Zonder masker van fillers en botox