Afvaller gezocht

Ben je afgevallen en heb je last van huidoverschot op buik, benen en/of armen? Dan heb je waarschijnlijk al eens een operatie overwogen. De meest voorkomende operaties na afvallen, met behulp van een gastric bypass of op eigen kracht, zijn een buikwandcorrectie en arm- en beenlift. Deze operaties aan het lichaam worden uitgevoerd door een plastisch chirurg en worden post-bariatrische chirurgie genoemd.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die wij tijdens een dergelijke operatie kunnen volgen. Je kunt je voor dit poject aanmelden mits je aan een aantal voorwaarden voldoet;

Je bent veel afgevallen (op eigen kracht of na een gastric bypass),

je komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar,

je bent minimaal 9 maanden stabiel qua gewicht,

je bent gezond,

je rookt niet,

je bent minimaal 21 jaar en maximaal 55 jaar,

je bent bereid om eerlijk en open over de behandeling en het traject te vertellen.

Je kunt je aanmelden via info@wiemooiwilzijn.nl. Vermeld in je mailbericht je naam, leeftijd, woonplaats, gewicht voor afvallen, huidige gewicht en vertel iets over de stappen die je hebt ondernomen om af te vallen. Voeg minimaal 2 duidelijke foto’s toe, 1 portret en 1 waar je hele lichaam op staat.

 

Wil je meer informatie of advies over post-bariatrische operaties? Neem contact met ons op.

Verwant bericht

Reageer 4

 1. Ik meld mij aan.
  4 april 2016 heb ik het roer omgegooid qua voeding daarmee op eigen kracht ruim 25 kilo afgevallen.
  12 september 2016 de maag verkleinen operatie gekregen en de rest afgevallen.
  Mijn bmi is nu 22.3
  Mijn lichaam is van een 80 jarige niet mooi maar gezond ook qua gewicht.
  Ik ben 52 jaar en zou nooit in aanmerking komen omdat het voor de zorgverzekering niet erg genoeg is.
  Ik vind het wel erg dagelijks voel ik mij dik door de blubberbuik mijn borsten hangen een borst te laag.
  Mijn hele traject heb ik beschreven in een boek tesamen met een kookboek om het gewicht te behalen vooral na te tijd te behouden.
  Een operatie zou het kersje op de taart zijn die ik zelf niet zou eten maar de kroon op mijn traject

 2. Ik moeder van 2 geweldige zoons en 37 jaar. In 2011 een knop omgegaan. Afvallen met diëtisten en beweeg groepen. Van 120 kilo nu naar een 59 kilo. Doormiddel van een gbp eindelijk een gezond gewicht. Dolgelukkig en fit door het leven gaan, dat was mijn plan. Helaas heeft mijn steun en toeverlaat mij gigantisch laten vallen. Sta er nu dus alleen voor. Helaas ook door de verzekering afgewezen. Nu wil in nieuwe start nieuwe toekomst puntjes op de I. Hoop doordat ik me zo heb ingezet jullie mij kunnen helpen de laatste fase in te gaan. 2018 moet mijn jaar worden als nancy en niet als ik en mijn gbp en de schade die daar weer van over Ijn gebleven. Ik hoop dat jullie mij in mijn laatste fase kunnen steunen en begeleiden.

  1. Dag Nancy, bedankt voor je aanmelding! Zie dat we ook een mail van je hebben ontvangen. Wij nemen voor 15 mei contact met je op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *