ANNEMARIE VAN DER VEN

In Mooi Portret stellen we mensen aan je voor die wij bijzonder, leuk en mooi vinden. Dit keer de 32 jarige Annemarie van der Ven die we leerden kennen via haar online magazine waarop ze mooie artikelen schrijft voor vrouwen.

@ Emma Peijenburg

Wie vind jij mooi? Lieve oprechte mensen om mij heen. Ik vind het belangrijk dat iemand ‘echt’ is ongeacht of deze persoon aan zijn of haar uiterlijk aan laat sleutelen. Mijn voorkeur gaat uit naar klassieke schoonheden zoals Audrey Hepburn, Christy Turlington, Sophia Loren, Penélope Cruz, Emma Watson en uit ons land Igone de Jongh en Anna Nooshin.

Wat betekent schoonheid voor jou? Lachende, sprankelende ogen. Ik vind schoonheid erg belangrijk en houd van mooie mensen en dingen die mij raken. Dit is natuurlijk enorm subjectief want wat ik mooi vind, kan iemand anders minder mooi vinden. Schoonheid is een gevoel.

Wat vind je niet mooi? Onverzorgde mensen! Ik krijg echt de rillingen van vieze dingen. Verder vind ik het zonde als vrouwen zich als eenheidsworst gedragen: hetzelfde kapsel, dezelfde lippen… en ga zo maar door. Negativiteit en oneerlijkheid vind ik de twee lelijkste eigenschappen die je als mens kunt hebben.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn openheid waardoor ik mezelf kwetsbaar opstel, zelfs al hebben mensen daar ook weleens misbruik van gemaakt. Kwa uiterlijk heb geluk met mijn huid! Verder ben ik blij met mijn donkere haar en blauwe ogen.

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Ja ik probeer wel eens wat uit. Ik ben heel blij met mijn getatoeëerde wenkbrauwen van Sjoerd Vis, zonder wenkbrauwen heb je ook maar zo’n blote billen gezicht.

Wat ligt er in je koelkast? Oatly oat drink (ik drink geen koemelk), kaas en chocolade. Altijd.

Wanneer voel jij je op je best? Als iedereen om mij heen gezond en gelukkig is. Dan maak ik me geen zorgen om anderen en dat geef een heel vrij gevoel. Daarnaast ben ik energieker en zit ik lekkerder in mijn vel als ik gezond leef en genoeg slaap.

Zijn er dingen die je laat om je schoonheid en gezondheid te behouden? Ik ga nooit onder de zonnebank, dat is rimpel veroorzaker nummer 1. Dan maar een sneeuwwit huidje! Verder laat ik niet zoveel.

Heb je een tip voor onze lezers? Ja. Doe waar jij je goed bij voelt! Er zijn zoveel oordelende mensen out there. Iedereen heeft wel een mening over fillers, tattoeages of je glutenvrije dieet. Ik denk dan: mens maak je niet druk, het is toch MIJN leven.

Annemarie volgen op Instagram? Klik hier.

Wat is je lievelingsliedje? Oh nee… ik heb er honderden! Mijn muzieksmaak is afhankelijk van mijn mood en op dit moment ben ik Music is The Answer van Joe Goddard aan het luisteren.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Lastig. Iemand van wie we nog niet zoveel weten? Bijna iedereen vlogt of deelt alles op Social Media waardoor je ze al denkt te kennen!

Vul aan: wie mooi wil zijn… Leeft en laat leven!

Annemarie is werkzaam als beautymarketeer bij een gerenommeerde kliniek in Amsterdam en is eigenaresse van het online magazine Enfait.nl. Een platform waarop je fijne en inspirerende artikelen kunt lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *