ANNETTE OERLEMANS

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen, mooie mensen. We portretteren de 27 jarige Annette Oerlemans a.k.a. Annet Raket, beauty & fashion editor en vliegende reporter voor &C.

Wij vinden jou een mooi mens. Wie vind jij mooi? J.Lo. Zij is echt mijn forever woman crush. Vroeger voor de spiegel danste ik op haar muziek en was ik gek op haar looks. Nog steeds trouwens.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid is lekker in je vel zitten, dat straal je dan ook uit. Voor mij is dit heel belangrijk. Als ik mij van binnen niet lekker voel, kan ik alles uit de kast trekken, maar dan straal ik het voor mijn gevoel niet uit.

Wat vind je niet mooi? Niet eerlijk en oprecht zijn maakt een mens automatisch minder mooi. Qua uiterlijk is er niets wat ik niet mooi vind. Ieder heeft op zijn/haar manier charme. Vind het wel zonde als iemand zijn/haar eigen schoonheid niet ziet.

Wat vind je mooi aan jezelf? Ik ben gezegend met flinke borstels haar boven mijn ogen en lange wimpers. Ben nu ook blij met mijn lange benen, had er vroeger een hekel aan!

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Ik heb alleen wat tatoeages, als dit ook onder verfraaien valt. Verder heb ik nog nooit iets laten doen. Als ik daar nu al mee begin ben ik bang om mijzelf eindeloos te willen verbeteren.

Wanneer voel jij je op je best? Als het goed gaat met mijn vrienden en familie voel ik me ook gelukkig. Lijflijk voel ik me het best als ik lekker heb gesport en een dag vrij heb, gezond eet en een gezonde balans kan vinden tussen werk en vrije tijdsindeling.

Zijn er dingen die je laat om je schoonheid en gezondheid te behouden? Hmm, kan niet ontkennen dat ik steeds meer bij mijn gezondheid stil sta. Vroeger was ik echt een feestbeest, tegenwoordig doe ik het wat rustiger aan. Maar geloof me, als er een goed feestje is, dan sta ik als eerste te swingen hoor en ga ik pas naar huis als de lichten aangaan 😉 Qua schoonheid ben ik altijd met crèmes, serums en maskers in de weer. Ik probeer van alles uit, niet zo gek als beauty editor 😉

Wat ligt er in je koelkast? Niet zo veel, haha! Ik ben weinig thuis dus beslis per dag waar ik eet. Het enige wat je altijd zult vinden in mijn koelkast is een vriesvak met noodvoer (wanneer ik dus geen tijd had om boodschappen te doen).

Heb je een tip voor onze lezers? Het is misschien wat cliché, maar geluk zit van binnen. Als je van buiten ontevreden bent heeft dit vaak ook te maken met je binnenste. Waar komt je ontevreden gevoel vandaan? Wees goed voor je lichaam en geest; zorg dat je sport, gezond eet en doe vooral dingen die je blij en gelukkig maken. Zo, wat klinkt dit zweverig zeg. Amen.

Wat is je lievelingsliedje? Earth, Wind & Fire – September → altijd garantie voor een goed humeur na het luisteren hiervan!

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Amanda van Efferink. Heerlijk mens, geweldige looks!

Vul aan: wie mooi wil zijn… trekt een bloemetjes jurk aan.

 

Annette volgen doe je hier, hier en hier.

Verwant bericht

Reageer 1

  1. Pingback: RAMON HEINHUIS - wiemooiwilzijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *