ASHLEY SAMWEL

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen. Mooie mensen. Hier een mooi portret van Ashley Samwel. Model, onderneemster en dierenvriend.

Wat doe je voor werk?
 Je kunt beter vragen naar wat ik niet doe, haha. Nee serieus, ondanks de vele projecten waar ik me altijd vol overgave op stort ligt de focus momenteel op mijn werkzaamheden als model en girlslovehealthy.com. We runnen met z’n drieën een platform waarop wij heel vrouwelijk Nederland willen inspireren met gezonde voeding, sport, beauty en al onze leuke reizen.

Wat betekent werk voor je?
 Veel. Ik geniet onwijs van ondernemen. Wat ik gaandeweg wel heb geleerd is dat genieten ook heel belangrijk is. Ik probeer dus een goede balans aan te houden tussen werk en plezier.

Wat wilde je worden toen je klein was?
 Dierenarts! Ik ben heb het altijd al in me gehad om zowel mensen als dieren te helpen en vroeger als kind was het echt mijn droom om diertjes beter te maken.

Je bent hartstikke knap. Ben je veel met je uiterlijk bezig?
 Valt best wel mee eigenlijk. Ik vind het voornamelijk belangrijk dat ik er fris en verzorgd bijloop.

Wat geef je jezelf voor cijfer op een schaal van 10?
 Heel irritant maar ik ben een perfectionist dus nooit tevreden. Ik denk dat ik mezelf tussen een 7,5 en een 8 zet.

Wat zou je aan jezelf willen verbeteren? Misschien wat sneller tevreden zijn met mezelf. Weer dat perfectionisme! Ik verdien m’n geld met mijn uiterlijk dus m’n ouders hebben blijkbaar toch iets goed gedaan.

Ben je puur natuur of heb je wel eens iets aan jezelf laten verfraaien? Niet helemaal, haha! Soms moet je moeder natuur een handje helpen. Ik krijg vaak de vraag of mijn lippen behandeld zijn maar die zijn wel echt.

Eten doe ik het niet maar je kunt suiker wel gebruiken als scrub! Daar krijg je echt een onwijs zachte huid van.

Momenteel ben je bezig je tattoo weg te laseren. Spijt dus? Ja, ik zal daar geen uitzondering op zijn. Spijt overkomt de beste mensen toch? Ik dacht op mijn 20e dat het super stoer was om een onwijs grote tattoo te nemen maar toch kwam ik daar al snel op terug. Ik werkte toen ook al als model en liep veel opdrachten mis door de tatoeage. Ik ben momentueel onder behandeling bij Derma2Care en word daar behandeld met één van de nieuwste lasers, de Harmony XL. Ik had elders al een aantal laser behandelingen gehad maar was daar niet tevreden over. We hebben nog een paar behandelingen te gaan, maar zie nu al goed resultaat.

Wat doe je om mooi en gezond te blijven?
 Ik eet gezond, sport veel, gebruik de juiste cosmetica en smeer altijd met een SPF.

Wat laat je om mooi en gezond te blijven?
 Dat zijn voornamelijk voedingsstoffen, zo eet ik geen vlees, zuivel, gluten en suikers. Oké, af en toe wel eens een stukje chocolade maar ik let wel echt op mijn voeding.

Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers?
 Eten doe ik het niet maar je kunt suiker wel gebruiken als scrub! Daar krijg je echt een onwijs zachte huid van.

Wie vind jij mooi?
 Angelina Jolie en Jessica Alba. Wat een prachtvouwen!

Hoe zie je jezelf over 25 jaar?
 Ik hoop dat ik over 25 jaar een mooie carriere heb als ondernemer. In welke vorm dat is durf ik nu nog niet te visualiseren. Ik werk momenteel aan meerdere projecten en vind ze eigenlijk allemaal even leuk. Dat het in de schoon- en gezondheidsbranche is, lijkt wel aannemelijk. Op het persoonlijke vlak hoop ik natuurlijk dat ik er goed uit zie en gezond ben!

 

Heb jij een tatoeage waar je graag vanaf wilt? Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend consult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *