BASTIAAN VAN SCHAIK

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen, mooie mensen. Dit keer een man die niet alleen bijzonder is, maar ook een bijzondere prestatie heeft geleverd. Bastiaan van Schaik viel 68 kilo af!

Wat wilde je vroeger worden? Ik wilde toen ik klein was altijd iets met mode gaan doen en dan denk je al snel aan ontwerper. Pas veel later toen ik bij ontwerpers liep begin twintig kwam ik er achter dat dat niets voor mij was maar ik maakte daar wel kennis met een ander vak en dat was stylist. Door middel van verschillende stages en het assisteren van stylisten ben ik er in gerold en zo ben ik dus stylist geworden.

Wat vind je het leukst aan jouw vak? Het leukste aan mijn vak is het opzoeken van de creatieve vrijheid binnen de grenzen van wat de lezer of klant wil. Hoe ver kun je gaan en hoe kan ik de zeitgeist overbrengen, zonder dat iemand die het ziet het ‘too much’ vindt.

Welke trend mag nooit meer terugkomen van jou? Ik vind echt elke trend prima. Wat mensen nu lelijk vinden vinden ze over drie jaar mooi dus van mij mogen ze allemaal terugkomen.

Wanneer voel jij je op je best? Ik voel mij op mijn best in de ochtend. Ik ben een echt ochtendmens en vind het heerlijk om in de vroege uurtjes ongestoord mijn werk te doen, te lezen of gewoon lekker te zitten en naar buiten te kijken.

Wat doe je het liefst? Het liefst ben ik op reis om me te laten inspireren door nieuwe locaties en culturen.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid is de glimlach van een kind.

Wat vind je lelijk? Lelijk bestaat niet…. Als je goed kijkt is er altijd wel iets moois te vinden in lelijkheid.

Wie vind je knap? Dokters, wetenschappers en onderzoekers vind ik best knap.

Wat is je lievelingsliedje? Dol op het drama van opera!  “Che Faro Senza Euridice” uit de opera ‘Orfeo ed Euridice’.

Wat vind je mooi aan jezelf? Moeilijk. Wat vind ik mooi aan mijzelf? Ik heb een goed positief karakter, dat vind ik mooi.

Wat vind je niet mooi aan jezelf? Op dit moment vind ik mijn buik niet zo mooi. Na mijn gastric bypass ben ik 68 kilo afgevallen en heb daardoor wat overtollig huis, maar dat kan gefixed worden! Voor de rest ben ik erg tevreden eigenlijk.

Wat doe je om je schoonheid te behouden? Ik zorg goed voor mezelf door gezond te eten.

Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers? Ja! Schoonheid begint van binnen dus kijk eerst eens naar wat je in je lichaam stopt, voordat je gaat smeren om rimpels tegen te gaan.

Laat je trouwens dingen voor je gezond- en schoonheid? Nee, was het maar waar. Ik probeer wel zo min mogelijk varkensvlees te eten.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Mmmm…ben wel benieuwd naar het beautyregime van Victoria Koblenko.

Vul aan wie mooi wil zijn; moet vooral niet te moeilijk doen over Botox 😉

 

 

Volg Bastiaan op Instagram > https://www.instagram.com/basvanschaik/.

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *