CILLIE RIGTERS

Sietske Atsma MOOI PORTRET 1 Comment

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen. Mooie mensen. Hier een mooi portret van Cillie Rigters, freelance stylist en hartstikke knap.

Cillie woont samen met haar partner en kids in Berschenhoek en werkt als freelance styliste voor tijdschriften. Tegenwoordig stylt ze ook veel artiesten in videoclips en is bezig met de styling van een bioscoopfilm. Als we Cillie vragen naar haar leeftijd antwoordt ze met “29, OMG BIJNA 30”. Wij kunnen ons nog goed herinneren dat die dertig angst inboezemt. Gelukkig word je de dag na je dertigste verjaardag precies hetzelfde wakker als op je 29e. No worries, Cillie 😉

Wat wilde je worden toen je klein was? Musicalster haha. Ik heb op Rabarber gezeten, een toneelschool en nog wat kleine rollen gehad in leuke toneelstukken.

Wij vinden je hartstikke knap. Ben je veel met je uiterlijk bezig? Heel lief, maar ik vind mezelf helemaal niet zo knap! Ik ben wel veel met m’n uiterlijk bezig, maar meer in de zin van kleding. Ik ben stylist dus ik wil er wel altijd leuk uitzien en ben verslaafd aan kleding. Oh en ik draag soms kleurlenzen dat vind ik wel erg leuk dan vind ik mezelf net even iets aparter.

Nou, deze meid wil graag sporten (in m'n hoofd), maar ik sponsor de sportschool alleen. Zelf ga ik nooit.

Wat geef je jezelf voor cijfer op een schaal van 10? Haha oh Mozes, uhmm ik denk een 7.

Wat is je lievelingsliedje? What is Love – V. Bozeman. Als je deze niet kent moet je hem echt gaan luisteren. Ik vind de tekst echt prachtig en heerlijk!

Wat doe je om mooi en gezond te blijven? Nou, deze meid wil graag sporten (in m’n hoofd), maar ik sponsor de sportschool alleen. Zelf ga ik nooit. Ik eet wel graag gezond omdat ik twee kindjes heb en zij ook gewoon gezond moeten eten en ik vind het ook heel lekker.

Wat laat je om mooi en gezond te blijven? Niet veel. Ik let wel op m’n eten, Maar ik eet s’ avonds net zo goed een reep chocola weg. Oh en ik rook, dat zou ik ook eens moeten laten. Kortom, zo gezond ben ik niet bezig, haha.

Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers? Ik doe 1 keer in de 2 maanden een sappenkuur. Niet alleen om mijn darmen te reinigen, maar je krijgt er  ook een mooiere huid van en de energiekick vind ik top! Dus dat raad ik iedereen aan.

Wie vind jij mooi? Mijn vriendin Kim Feenstra, zij is natuurlijk niet voor niets een model, maar ze is ook prachtig van binnen. Het is echt een powervrouw, maar ze heeft ook een hele lieve zachte kant. En verder heb ik wel echt een girlcrush op Ruby Rose, haar donkere haar en lichte ogen en dan in combinatie met haar tattoo’s! Yes I like!

Hoe zie je jezelf over 25 jaar? Ohh god, dan ben ik gewoon al 55! Ik hoop dat ik dan nog steeds gezond en fit ben. Een goedlopend bedrijf heb opgezet als stylist.

Vul aan: wie mooi wil zijn…. Moet leren van zichzelf te houden. Dan straal je de mooiheid vanzelf uit.

 

 

 

CILLIE VLOGT! Abboneer je op haar You Tube kanaal!

 

Reageer 1

  1. Pingback: BASTIAAN VAN SCHAIK - wiemooiwilzijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *