Doe jij mee aan mijn onderzoek?

Aletta GEZOCHT 2 Comments

In samenwerking met UMA Institute ga ik de werkzaamheid van skinboosters in de huid onderzoeken. En jij kunt meedoen aan het onderzoek! Draag bij aan de wetenschap én krijg een mooie huid.

We doen onderzoek naar de werkzaamheid van de behandeling met Profhilo® en Belotero® Revive (injectable hyaluronzuur producten voor verbetering van de huidkwaliteit) over een periode van 4,5 maand. Door middel van dit onderzoek willen we erachter komen welke huid verbeterende eigenschappen er optreden.

Vrijdagavond 24 juli om 20:00 uur gaan we live op Instagram om over skinboosters te praten. Tune in en praat mee!

Het onderzoek

Deelname bestaat uit 6 – 7 bezoeken: een intake waarbij we jouw huid uitgebreid in kaart zullen brengen, het behandeltraject bestaande uit 4 bezoeken en een nacontrole. Eventueel zal er nog een tweede nacontrole ingepland worden.

  1. Profhilo® (ene wang) vs. Belotero® Revive (andere wang);

Tijdens elk bezoek zullen wij een aantal (kortdurende) metingen uitvoeren om de huidkwaliteit en progressie te documenteren.

Kosten en vergoeding

Je zal behandeld worden door een expert om de kwaliteit van het onderzoek te kunnen waarborgen, er wordt de tijd voor je genomen en je krijgt zelf ook inzicht in het uiteindelijke meetbare effect van de behandeling op jouw huid. Het onderzoek duurt maximaal 6 maanden.

Normaliter is de totaalprijs € 1325,- voor de drie behandelingen van 1 ml per wang en € 500,- voor de metingen, echter bij deelname aan dit onderzoek betaal je voor een reeks van deze behandelingen slechts € 500,- euro (we hanteren een aanbetaling van 60% vooraf). Daarnaast krijg je als extra bedankje na het volledig afronden van de reeks behandelingen en huidanalyses ook nog een cadeaubon van € 100,- die je hier in de kliniek binnen 6 maanden vrij kunt besteden.

Onderzoek data

Het onderzoek is gepland op de onderstaande data. Het is van belang dat je op alle data beschikbaar bent om naar de kliniek te komen.

Aanmelden

Wil je graag iets extra’s doen voor jouw huidconditie en heb je wellicht al eens eerder nagedacht over een skinbooster behandeling? Geef je dan snel op voor dit onderzoek door te mailen naar [email protected]. Door mee te doen krijg je niet alleen duidelijk inzicht in hoe deze middelen jouw huid verbeteren, maar lever je ook een bijdrage aan de wetenschap!
Hopenlijk raken jullie hier net zo enthousiast van als ik.
Ik kijk uit naar jullie reacties en ons behandeltraject samen!

Reageer 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *