OVER EEN G-SPOT VERGROTING

Is íe er of is íe er niet? Dat is de vraag waar menig wetenschapper zich over gebogen heeft en nog steeds geen duidend antwoord op kan formuleren. Als je het ‘de vrouw’ vraagt zijn de antwoorden minstens zo vaag. De één heeft ‘m al lang gevonden en bezoekt ‘m regelmatig, de ander kan de meest voor de hand liggende niet eens vinden, laat staan díe.

We hebben het hier over de g-spot. Reden dat menigeen op zoek is naar de g-spot komt door de belofte dat íe intens genot oplevert. Nu kun je genieten van de zoektocht an sich of je haalt die pot met goud aan het einde van de regenboog gewoon bij de dokter. Lange halen, snel thuis.

OVER DE G-SPOT

Over de g-spot heeft Wikipedia het volgende te zeggen; ‘de g-spot zou een erogene zone van de vrouw zijn’. De ontdekker van de plek heet Ernst. Ernst Gräfenberg, vandaar de G. Over hoe hij tot de ontdekking van de plek is gekomen, wordt niet bericht. Met de g-spot wordt de plek bedoeld die zich op 3 tot 5 centimeter van de ingang bevindt. Het is een sponzig en ribbelig stukje weefsel dat vochtig wordt bij opwinding.

OVER DE G-SPOT VERGROTING

Met het vergroten van dat sponzige en ribbelige stukje weefsel vergroot je het raakvlak en maak je het stimuleren van de plek makkelijker. Je (kleingeschapen) vriend zal je dankbaar zijn.

WAT WORDT ER INGESPOTEN?

Voor het vergroten van de g-spot wordt een tijdelijke filler gebruikt. Dat kan een dikke variant van hyaluronzuur of met Radiesse zijn. Voorafgaand aan de injectie met filler wordt het te behandelen gebied verdoofd met lidocaïne.

DOET HET PIJN?

Nee.

IS HET PRETTIG?

Nee. Je kunt de behandeling vergelijken met het laten maken van een uitstrijkje. De positie waarin je ligt, is iet-wat ongemakkelijk, de arts naar de juiste plek instrueren is ook ongemakkelijk. Is het prettig na de behandeling? Ja, hé hé.

MAG JE METEEN IN HET ZADEL?

Nee. Voor de zekerheid wacht je het best zo’n 48 uur voordat je je nieuwe aanwinst gaat uitproberen.

HOE LANG HOUDT HET EFFECT AAN?

Een tijdelijke filler als Radiesse blijft zo’n 9 tot 13 maanden zitten. Na die tijd wordt het product geleidelijk door het lichaam afgebroken. Maar, nu je ruim een jaar de tijd hebt gehad om je g-spot te leren kennen weet je precies hoe je ‘m kunt stimuleren. Een vervolgbehandeling is daarom in de meeste gevallen niet nodig.

HOE DUUR IS HET?

Voor het opvullen van je g-spot betaal je zo’n €750,-.

ZIT ER GARANTIE OP DE BEHANDELING?

Nee. Als je ‘m na de behandeling nog niet kunt vinden, adviseren wij je of een nieuwe bedpartner te zoeken of dat je je zoektocht staakt. Clitoraal klaarkomen is ook zo slecht nog niet.

WIST JE DAT?

Klaarkomen niet alleen lekker is, maar ook veel schoon- en gezondheidsvoordelen oplevert? De voordelen van het orgasme (clitoraal en/of vaginaal) op een rij;

  • klaarkomen verhoogt de doorbloeding wat zorgt voor een betere weerstand,
  • volgens onderzoek helpt een orgasme tegen de hik,
  • klaarkomen heeft een pijnstillend effect op het lichaam (doei menstruatiekramp!),
  • de endorfines en het hormoon oxytocine dat vrijkomt tijdens een orgasme zijn natuurlijke antidepressiva,
  • door de contracties van de spieren en baarmoeder gaat bevruchting makkelijker,
  • de aanmaak van oxytocine zorgt er voor dat je lekker kunt slapen,
  • and last but not least, van klaarkomen krijg je een mooie huid. Tijdens het orgasme wordt er DHEA aangemaakt, hét anti-aging hormoon.

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *