FAQ the doctor: Job Thuis

In FAQ the doctor stellen we een aantal vragen aan onze favoriete artsen. Dit keer aan Job Thuis, Nederlands eerste officiële cosmetisch arts. 

WAT WILDE VROEGER WORDEN?
Ik had een vroeger een vriendinnetje waar ik vaak ging spelen toen ik een jaar of 5-6 was. Haar vader was huisarts en als ze me kwijt waren konden ze me vinden in de praktijk. Toen wist ik al dat ik dokter wilde worden…Tijdens mijn studie wilde ik KNO-arts worden, omdat ik een enorme fascinatie had voor het aangezicht.

WAT BEN JE GEWORDEN?
Cosmetisch arts, waarin ik mijn passie voor het aangezicht nog beter kwijt kan.

WELKE OPLEIDING(EN) HEB JE DAARVOOR MOETEN DOEN?
Ik heb eerst uiteraard geneeskunde gestudeerd in Amsterdam. Daarna heb ik 2,5 jaar als arts op de afdeling chirurgie gewerkt. Uiteindelijk ben ik de nieuwe opleiding tot cosmetisch arts van NVCG (dat is onze beroepsvereniging) gaan volgen en ben ik de eerste officieel geregistreerde cosmetisch arts van Nederland die deze opleiding in zijn geheel heeft afgerond.

IN WELKE BEHANDELING BEN JE GESPECIALISEERD?
Als cosmetisch arts ben ik opgeleid om allerlei cosmetische behandelingen uit te voeren. Het meest voer ik Botox en filterbehandelingen uit, maar ook peelings, de Cellfina tegen cellulite en Ultherapy.

WELKE BEHANDELING VOER JE HET LIEFST UIT EN WAAROM?
Ik moet zeggen dat bilvergrotingen doormiddel van eigen vet hoog op het lijstje staan. Het resultaat is direct zichtbaar en de patient is instant-blij. Daarnaast zijn de fullface injectable behandelingen ook te gek om te doen vanwege de zelfde reden.

HEB JE JEZELF WEL EENS BEHANDELD?
Nee, dat is lastig voor de spiegel. Gelukkig heb ik heel goede collega’s aan wie ik die behandeling zeker toevertrouw. Dus voor mijn prikje Botox vraag ik gewoon Jani!

VUL AAN: wie mooi wil zijn…
moet het beste in zich zelf naar boven halen. Zowel van binnen als van buiten, met of zonder hulp…

 

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date!

Reageer 1

  1. Pingback: JOELLE TALITHA - wiemooiwilzijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *