AAN HET INFUUS

In de categorie TRY BEFORE YOU DIE probeer ik voor jullie de nieuwe, nog onbekende en op het eerste gezicht ietwat vreemde behandelingen uit. Behandelingen die schoonheid, een gezond lijf en eeuwige jeugd beloven. Ik ben jullie proefkonijn! Wacht geduldig mijn recensie af voor je je eigen lijf in de strijd gooit.

 

Komt íe; AAN HET INFUUS BIJ DOKTER JOB

 

Dat we met z’n allen chronisch vocht te kort komen is een feit. Het menselijk lichaam bestaat voor 90% uit water. Bij dagelijkse milde inspanning zweten we er zo’n 2 liter uit. Voor ieder kopje koffie staat ter compensatie 2 kopjes water. En om het vocht aan te vullen dat je met een avondje clubben op de Vodka verliest moet je een badkuip aan op z’n minst holistisch ingestraald water leegdrinken. Een hele opgave dus om je vochtgehalte op peil te houden.

 

Maar wat doet dat nu met je lijf, die constante uitdroging? Wel nu dat heb ik voor je gegoogeld. Google zegt dat de eerste tekenen van uitdroging hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid zijn. In ernstige gevallen krijg je een zwakke of juist snelle pols, ingezonken ogen, raak je verwart, val je flauw en houdt je stem er mee op. Op de lange termijn kan chronisch vochttekort het functioneren van het lichaam in de weg zitten en zorgen veel problemen, ook met je huid.

 

Aan het infuus dus. De basis van alle Reviv ‘infusions’ is, hoe kan het ook anders, WATER! En nu je daar toch aan het infuus hangt kun je net zo goed meteen andere fijne mooimakers door dat slangetje je lijf in sturen. Mijn infuus was aangevuld met de Multiboost. Vitamine, mineralen en glutathione. Dat laatste is een hele sterke anti-olifant (damn autocorrect) oxidant. Het goede van die anti-oxidant is dat dit er voor zorgt dat de vrije radicalen uit je lijf worden weggejaagd en er among other beneficial things een mooiere huid achterblijft. Ik ben geen piepert meer wat naalden betreft maar een infuus wordt natuurlijk wel aangelegd door middel van een naald. Nu heeft dokter Job een hele zachte hand en was het daardoor in de verste verte niet te vergelijken met infuus-ervaringen in het ziekenhuis waarbij een co meerdere keren misprikt en je met een beurse arm achter blijft.

 

De gehele behandeling duurt zo’n 30 minuten voorafgaand door een korte intake waarbij er een vragenlijst wordt afgehandeld. In dat half uur kun je gerust lekker appen, een boekje lezen of bijkomen van die hevige kater van de avond er voor. Heel relaxed allemaal. (Zelf houd ik van multitasken dus heb ik me meteen wat laten prikken her en der. Een kleine neuscorrectie met Belotero Volume, wat Radiesse in m’n kin en neuslippen-plooi en een prikje Botox in m’n kin tegen de welbekende ‘prutkin’. Maar das een ander verhaal voor een andere keer.)

 

 

Ik voelde me na het infuus daadwerkelijk fitter. Alsof ik daarvoor dagen door de woestijn had gestrompeld met enkel een veldflesje water op zak waar ik 3 slokjes per dag van kon drinken omdat ik anders niks meer zou hebben en nu eindelijk de fata morgana had bereikt met allemaal knappe half-ontblote mannen die mij kraakhelder water uit kristallen glazen aanreikten. Voelde me kiplekker dus.

Op korte termijn probeer ik de Royal Flush. Dit is de meest uitgebreide variant van de Reviv infusions. Benieuwd wat voor sensaties dat veroorzaakt. Vast iets met half-ontblote prinsen op witte paarden.

Wil jij dit ook een keer proberen voor je de pijp uitgaat? Neem contact met ons op!

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN OVER ONZE BEHANDELINGEN?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date!

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *