IVVY CHLOE

In Mooi Portret vragen we mensen die wij mooi, leuk en bijzonder vinden naar hun visie op schoonheid. In dit mooie portret de langbenige knappe Ivvy Chloe.

Wat wilde je worden toen je klein was? Als ik mijn vriendinnenboekje uit groep 3 moet geloven wilde ik een acrobaat, prinses of politie te paard worden.

Hoe ben je geworden wat je nu bent? Klinkt echt super lame, maar het is gewoon feitelijk: het verschil tussen iets willen, iets zeggen of iets doen, is doen! Ik heb vanaf jonge leeftijd op iedere onbetaalde kans ‘ja’ gezegd. Of het nou presenteren was zonder dat ik enige ervaring had, een feest organiseren in de Jimmy Woo, schrijven voor een tijdschrift. Ik vond het super eng, maar ik deed het gewoon. Daardoor leerde ik zoveel mensen kennen en een goed network = key. Nu zeg ik alleen nog maar ‘ja’ tegen hele leuke (en betaalde) opdrachten.

Wanneer voel jij je op je best? Om heel eerlijk te zijn is dat heel ver van de Amsterdamse stad vandaan, bij mijn ouders in Duitsland op het platteland tussen de beesten. We hebben paarden, honden en een kat. Ik ben dol op de stad, maar met een knot op m’n kop, blote-billen gezicht, sloeberkleding en wandelschoenen aan ben ik op mijn best.

Wat doe je het liefst? Jezus. Wat een confronterende vraag. Dat zijn namelijk dingen die ik niet het vaakst doe! Zoals lezen, schrijven en paardrijden. Gelukkig doe ik veel van mijn andere lievelingsdingen wel; Netflixen met de BF, uit eten met vriendinnen en wandelen met mijn puppy in het park.

Wat is je lievelingsliedje? Hahahaha…. Als je deze vraag aan mijn omgeving stelt zeggen ze vast en zeker “Ah, hou maar op!”. Blijkbaar roep ik bij ieder liedje steevast “DIT IS MIJN LIEVELINGSNUMMER!” om  vervolgens bij het liedje er na te roepen “NEE OKE, DIT IS ECHT MIJN LIEVELINGSNUMMER”. Ik houd gewoon heel erg van muziek. Als DJ begon ik met urban wat ik graag zelf luister, maar ik merkte dat ik house leuker vond om te draaien! Ik ben vooral van de oude muziek, maar rock, klassiek en pop ook. Haha, merk je het al? Ik vind veel leuk. Maar in antwoord op de vraag; bijna alle liedjes van Fleetwood Mac. En als je er dan toch echt 1 uit moet kiezen? The Chain.

Wat vind je lelijk? Lichtere haaruitgroei en té lange nagels.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn ogen, borsten en benen.

Wat vind je niet mooi aan jezelf? Van top tot teen? Voeten, littekens op knieën (ben nogal lomp), knieën in het algemeen, dikke kwabjes aan mijn bovenbenen en mijn onderbuikje. Overigens heb ik die onlangs laten ‘bevriezen’ bij Coolsculpting Centers in Amsterdam. Dus dat buikje is met een paar weken weg. Van de buik naar boven stoor ik mij aan mijn onderkin, wallen en half luie oog. En mijn haar, dat is onhandelbaar in de winter.

Wat doe je om je schoonheid te behouden? Ik probeer veel water te drinken, ik sport eindelijk weer sinds een maand (i.v.m. hernia), smeer als een dolle met SPF50, slik een apotheek vol aan vitamines en mineralen, ik ben vegetariër, gebruik voornamelijk natuurlijke beautyproducten en ik bewerk mijn foto’s.

Vind je ouder worden leuk? Ja, ik ga heel andere dingen belangrijk en leuk vinden. Vroeger kon ik na een etentje met vriendinnen niet naar huis gaan, ik wilde tot 6 uur ‘s ochtends in de lampen hangen en door de uitsmijter richting huis werden geduwd. Nu vind ik het heerlijk om naar huis te gaan na een avondje bijkletsen op slechts 2 wijntjes. Ik kijk me veel plezier terug op mijn wilde tijd in Amsterdam, New York en Ibiza, maar het leven heeft nu toch echt meer inhoud. En die rimpels die langzaam aan het ontstaan zijn, ach. Daar hebben ze Botox voor toch?

Heb je een tip voor onze lezers? PCLE creme van Biodermal als nachtcreme gebruiken. Die is top voor alles! Ik gebruik Nanolash als wimperserum, bruinde druppeltjes van Collistar in mijn gezicht om de zonnebank over te kunnen slaan, zwarte kool om mijn tanden te witten, Quanis Dermafiller voor de lijntjes onder mijn ogen en foundation en blust van Guerlin.

Heb je wel eens iets aan jezelf laten verfraaien? Nou ik ben echt als een haas zo bang voor spuiten en operaties. Ik probeer overal dus zo lang mogelijk mee te wachten. Ik sluit het voor de toekomst zeker niet uit, maar voor nu was de Coolsculpting behandeling genoeg. Het eindresultaat laat nog een paar weken op zich wachten en ik kan niet wachten!

Laat je dingen voor je schoonheid en gezondheid? Ja, zonnebanken bijvoorbeeld. Ik vond het altijd zoooo heerlijk om even 30 minuten te ontsnappen aan de kou in Nederland, maar er zijn steeds meer onderzoeken te lezen over hoe intens slecht het is. Helaas!

Vul aan; wie mooi wil zijn… kan dat zijn.

 

Ivvy Chloe volgen? Klik hier voor haar Instagram account.

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *