JOELLE TALITHA

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen. Mooie mensen. Hier een mooi portret van Joelle Talitha. Ze voelt zich 21 maar is 27 jaar, komt uit Leiden en heeft een goede schoonheidstip.

Wat doe je voor werk?

Dat vraag ik me ook dagelijks af. Het is een mix tussen vuurspuwster, entertainer, danseres, model, professioneel serie-binge-watcher en kattenvrouwtje.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Vermoordenaar. Ja? Dat waren mijn letterlijke woorden toen ik een jaar of 8 was, kan het niet mooier maken dan het is. Gelukkig is het best goed gekomen met mij ūüėČ

Je bent hartstikke knap. Ben je veel met je uiterlijk bezig?

Euhm, eigenlijk niet. Ik ben heel ijdel maar ook een beetje lui. Ik wil het liefst gewoon knap wakker worden, douchen en de deur uit zonder in de spiegel te kijken, wat ook mn dagelijkse routine is. Soms borstel ik mn haar. Ik zit voor mn werk zo ontzettend vaak onder een plamuurlaag make-up en glitters dat ik, als ik vrij ben, er niet aan moet denken. Aan de kapper geef ik wel een shitload uit omdat ik nogal wispelturig ben qua haarkleur en ik niet wil dat het eraf valt, weetjewel?

Wat geef je jezelf voor cijfer op een schaal van 10?

Ik denk wel een 8. Ik ben tevreden over hoe ik er uit zie, er zijn altijd wel dingen die je wilt verbeteren maar naast dat ken ik mijn eigen waarde wel.

Ben je puur natuur of heb je wel eens iets aan jezelf laten verfraaien?

Oh ik ben wel pimped up hoor. Knap wakker worden gebeurt niet vanzelf. Ik heb mijn lippen voller laten maken, m’n ‘resting bitch face’ laten ontspannen en ook andere emoties zijn wat moeilijker te lezen. Daarnaast heb ik mijn wenkbrauwen getatoe√ęerd, die vind ik heel belangrijk. Verder ben ik hartstikke puur natuur.

Wat doe je om mooi en gezond te blijven?

Regelmatig sporten. Yoga in allerlei verschillende soorten en temperaturen en ik mediteer. Ik ben niet zo dol op groentes dus probeer die regelmatig in smoothies te proppen. Ik denk dat schoonheid voornamelijk van binnenuit komt, je kan smeren wat je wilt maar als je niet lekker in je vel zit, uit dat zich ook aan de buitenkant.

Wat laat je om mooi en gezond te blijven?

Vrij weinig. I love me some Mac Donalds maar probeer dat niet elke dag te doen, zeg maar.

Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers?

Dokter Job.

Wie vind jij mooi?

Angelina Jolie, forever.

Hoe zie je jezelf over 25 jaar?
Even jong en knap als dat ik er nu uitzie ?

Wat is je lievelingsliedje?

Diggy Dex – Vier Woorden.

Vul aan: wie mooi wil zijn…. Ja sorry, heel cliche maar wie mooi wil zijn moet toch echt pijn lijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *