JUNE WALTON

In mooi portret vragen we mensen die wij mooi, bijzonder en speciaal vinden naar hun visie op schoonheid. Hier een mooi portret van de knappe June Walton. Het 24e jarige model woont tegenwoordig in Los Angeles en vliegt de hele wereld over voor haar shoots.

Wie vind jij mooi? Charlize Theron, ik vind haar een prachtige vrouw, innerlijk en uiterlijk. Ze is net als ik Zuid Afrikaans dus ergens voel ik me een beetje met haar verbonden.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid is voor mij het totaal plaatje. Natuurlijk begint het bij hoe je er aan de buitenkant uit ziet, maar het innerlijk is minstens zo belangrijk. Iemand wordt voor mij mooier als ik haar of zijn innerlijk mooi vind. Schoonheid betekent voor mij ook iets wat je kunt verbeteren, zowel de buiten- als de binnenkant. Gelukkig maar, anders zouden we nooit kunnen leren van onze fouten. Of volwassen kunnen worden. Schoonheid is ook zo relatief. Wat ik mooi vind, vind jij misschien niet mooi en dat is oké. Dat is namelijk ook iets moois, toch? Wat me vooral de laatste tijd intrigeert is het verschil in schoonheidsideaal in verschillende culturen. In elke cultuur is het schoonheidsideaal anders. Zo was ik laatst in Azië en voor hen is schoonheid een witte huid, zwart haar en grote ogen waarvoor ze speciale lenzen gebruiken. Rode wangetjes en rode lipjes. Ik werd er maar raar aangekeken want ik ben heel lang, heb blond haar en grote billen en borsten.

Wat vind je niet mooi? Dat vind ik best lastig omdat ik niet kan oordelen over schoonheid. Ik denk dat verzorging voor mij het belangrijkste is, je kan ‘niet mooi zijn’ en je wel goed verzorgen waardoor je toch mooi bent. Mooier dan dat je alles maar laat verleppen en versjoffelen. En als je echt een lelijk hoofd heb kan je altijd nog knallen in de gym en een top lichaam krijgen of een goede dokter zoeken. Ik zelf doe er alles aan om beter te worden ik verzorg mijn huid goed. Ik doe altijd zonnebrand op, zelfs in mijn handcreme zit een UV factor. Want ik wil er zo lang mogelijk jong uit zien.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn ogen vind ik het mooist. Ik heb veel kleuren in mijn ogen, groen, geel, bruin, grijs en blauw. Ongeacht leeftijd of andere lichaamsdelen die met de tijd (of hulp van een arts) veranderen, mijn ogen zullen altijd het zelfde blijven en mijn ogen zien alles, ze leven mijn leven en dat is prachtig.

Wat is je lievelingsliedje? Dat verandert regelmatig, maar deze week is het Real Thing van Tory Lanez ft. Future.

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Ik doe regelmatig mijn lippen met filler en Botox in mijn fronslijn. Ik heb mijn wenkbrauwen recent laten microbladen waar ik wel heel blij mee ben!

Wat ligt er in je koelkast? Groente, salade, vlees, soep en veel chocolade! Ik probeer gezond te eten, maar ik ben echt een chocolade verslaafde. I loveeee it. Als ik te lang zonder zit word ik een draak.

Wanneer voel jij je op je best? Als ik gezond eet gezond leef en regelmatig naar de sportschool ga. Dan voel ik me mentaal en fysiek op mijn best. Als ik ongezond leef dan lijkt alles wel te gaan hangen ofzo. Ook in mijn hoofd. Alles verlept meteen en dat willen we niet! Ik doe nu regelmatig Muay Thai en na zo’n les voel ik me top, ik heb best veel agressie in me en daarin kan ik het los laten.

Zijn er dingen die je laat om je schoon- en gezondheid te behouden? Het voelt niet echt als laten. Ik doe liever alles met mate. Ik eet chocolade, ik drink me drankje en pak me feestje. Maar alles op ze tijd, je moet weten wanneer je het kan doen en een balans proberen te zoeken. Dus voor mij voelt het niet als laten, omdat ik gewoon geniet. Ik kan niet zonder, ik ben ook mens en ik werk hard dus ik vind ook dat ik het verdien. Als je niet kan genieten ga je boos kijken krijg je rimpels van. No thanks 😉

Heb je een tip voor onze lezers? UV bescherming!!!!!!!!

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Angelina Jolie, omdat ze geweldig is.

Vul aan: wie mooi wil zijn… moet zichzelf willen verbeteren.

 

 

 

June volgen op social? Check hier haar Instagram.

 

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *