Kimberly Bosman

Sietske Atsma MOOI PORTRET Leave a Comment

Van een leuk gesprek in een nieuwe salon in het Gooische Laren naar een Mooi Portret. Ze kwam ons al zo bekend voor… Geografisch gezien een open deur. Kimberly Bosman – die van Gooische meiden – over haar visie op schoonheid en de producten die ze aanbiedt in haar salon.

Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Een tevreden mens. Ik kan natuurlijk van alles opnoemen over de minder mooie punten van mezelf, maar ik ben wie ik ben en ben gelukkig en gezond. Dat vind ik echt belangrijk.

Wat vind je mooi? Natuurlijke schoonheid! Wat mezelf betreft, ik wil altijd met goed haar de deur uit. Of ik dan wel of geen make-up draag, maakt me niet uit. Als je haar maar goed zit.

Wat vind je lelijk? Ook deze betrek ik even op mezelf… Over het algemeen ben tevreden met mezelf, maar na mijn zwangerschap heb ik mijn buik laten corrigeren en daar heb ik een groot litteken aan overgehouden. Het litteken loopt van heup tot heup. Dat is lelijk. Al ben ik met het overall resultaat wel erg blij.

Heb je een tip voor onze lezers? Natuurlijk de producten van Codage Paris. Ik verkoop de producten exclusief in mijn eigen salon in Laren! Het moisturizer serum is fantastisch. Geeft een glow en hydrateert mega.

Heb je jezelf cosmetisch verfraaid? Jazeker. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje ben ik 30 kilo aangekomen. Met een lengte van 1.53m is dat natuurlijk best veel. Het is er na de bevalling wel af gegaan, maar ik hield er heel veel losse huid aan over. Ik had er last van en heb toen een buikwandcorrectie gehad.

Wat is je lievelingsliedje? Defently ‘I wanna dance with somebody’ van Whitney Houston. Geweldig nummer! Ik zet het volume altijd voluit als ik daar naar luister.

Vul aan: wie mooi wil zijn… Moet zich goed voelen en de tijd nemen voor zichzelf..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *