LINSEY FAUVE

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen. Mooie mensen. Hier een mooi portret van Linsey Fauve. Misschien ken je de knappe 23-jarige Haagse al van haar modellenwerk, óf van haar borstvergroting.

Wanneer voel jij je op je best? Als mijn to-do lijst af is. Liefst nog voor dat ik ‘s ochtends onder de douche stap. Uit de douche stappen met schoongewassen haar is ook een geluksmomentje.

Wat doe je het liefst? Op visite bij vrienden en familie! Ik werk veel en ben dan vaak van huis. Thuiskomen bij mijn geliefde familie en vrienden vind ik het fijnst.

Wat betekent schoonheid voor jou? Er schoon uitzien, haha. Sommige mensen hebben een soort grijzige waas over hun huid en haar waardoor het er vettig en smoezelig uitziet. Een verzorgd uiterlijk vind ik erg belangrijk.

Wat vind je lelijk? Ik vind 2 dingen echt lelijk, en dat is wanneer iemand te ver is gegaan met het opspuiten van lippen waardoor zijn/haar bovenlip tegen zijn/haar neus aankomt. Het tweede wat ik onooglijk vind zijn zichtbare bh’s onder kleding. Trek geen bh aan of koop dat sexy topje gewoon niet. Ja toch?

Ik drink veel water. En vodka. Helpt goed tegen bacteriën, haha.

Wie vind je knap? Poeh! Ik vind best veel mensen mooi! Als ik dan echt moet kiezen, dan kies ik voor Shay Mitchell. Al doet zij een vuilniszak aan, dan nog is ze stijlvol.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn groene ogen. Dat komt niet zo vaak voor en ik hou er wel van om een beetje anders te zijn.

Wat vind je niet mooi aan jezelf? Mijn benen. Mijn romp is best smal en door het dansen zijn mijn benen best gespierd waardoor ik mijn benen snel mannelijk vind lijken. Andere mensen vinden dat juist wel weer mooi.

Wat doe je om je schoonheid te behouden? Ik drink veel water. En vodka. Helpt goed tegen bacteriën, haha.

Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers? Jazeker! Vroeger had ik last van acne.  Wat ik daar altijd tegen deed was een masker maken met een paracetamol gemengd met water en yoghurt. Dat kalmeert en helpt tegen zwelling, (blarenpleisters ook trouwens) en tandpasta om ze uit te drogen.

Heb je wel eens iets aan jezelf laten verfraaien? Ja sinds kort mijn borsten. Ik had echt maat “rug” en ik dans vaak in sexy outfits waar een vollere cup toch prettiger bij voelt. Ik ben geopereerd door plastisch chirurg Sander Beekmans en wiemooiwil zijn heeft mij tijdens mijn operatie gevolgd.

Laat je dingen voor je gezond- en schoonheid? Ja, eenot 1 jaar terug ging ik bijna elk weekend naar de MC Donalds, soms wel 4 keer in 1 weekend. Nu niet meer. Ook drink ik geen frisdrank, maar dat is gewoon omdat ik het niet lekker vind.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Van iemand waarvan zijn of haar uiterlijk is verminkt na een ongeluk. Ik denk daar wel eens over na, omdat mijn werk veel met mijn uiterlijk te maken heeft. Hoe gaat zo’n persoon daar mee om?  Het lijkt mij heel erg moeilijk om veranderingen aan je gezicht te accepteren na een ongeval.

Vul aan; wie mooi wil zijn… Moet gewoon lekker doen wat goed voelt. Iedereen weet het altijd zo mooi te vertellen wat goed en beter is, maar uiteindelijk weet jij dat zelf veel beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *