Lippen om mee te zoenen

Vertelde ik jullie eerder dat ik not your typical knuffelaar ben, op zoenen ben ik wel dol. Vriendschappelijke wangkussen (1 of 3), de enthousiaste kusjes van Cee (het knappe zoontje van mijn BFF), net iets te lange op-de-mond-afscheidzoenen met een lief en favorietste, eindeloze Franse tongzoenen.

Een succesvolle zoen vergt echter wel ideale omstandigheden. Een persoonlijke klik met de ontvanger van de zoen is een harde eis, een frisse adem een pré en zachte lippen wenselijk. Nu zoen ik over het algemeen niet met mensen waar ik geen klik mee heb en poets ik obsessief mijn tanden, altijd 2 maar vaak 5 keer op een dag. Met de eerste 2 voorwaarden zit het aan mijn kant dus wel goed. Die zachte lippen zijn ‘s winters een beetje een probleem.

Zodra de centrale verwarming aan gaat en het buiten kouder wordt gebeurt er iets geks met mijn lippen. Mijn normaal gesproken best feature degradeert naar een paar treurige lipjes. Het begint met een klein velletje waar ik aan ga trekken en voor ik weet veranderen mijn lippen in een schraal oorlogsgebied. Verschrikkelijk. Helemaal omdat ik het liefst dag en nacht rode lippenstift draag en niets zo niet sexy als je de rode lippenstift niet kunt onderscheiden van de bloederige vellen die aan je lip hangen.

Iedere winter weer probeerde ik alle lipbalms en smeersels die beterschap beloven. In de meeste gevallen werden mijn lippen daar zowaar nog droger en schraler van. Je snapt dat ik na jaren droge lippen nu inmiddels weet wat werkt en wat niet. Ik tip je mijn 4 beste remedies tegen droge lippen:

Water, water, water.

Saai, saai, saai, i know. Maar de beste remedie tegen uitdroging van wat dan ook, is genoeg water te drinken. Don’t overdo it, anderhalve liter water naast je dagelijkse theetjes en wijntjes is genoeg.

Poets je lippen!

Pak een zachte tandenborstel en poets eens je lippen. Je kunt hier een tandenborstel voor gebruiken maar een milde scrub werkt ook prima. Met het scrubben van de lippen verwijder je de losse velletjes en stimuleer je de celvernieuwing.

Laat je lippen opspuiten.

Het product dat wordt gebruikt voor het opvullen van de lippen is hyluronzuur. Naast dat je met een hyaluronzuur het contour van de mond kunt verfraaien zorgt het ook voor het herstellen van de vochtbalans. Hyaluronzuur heeft namelijk de eigenschap water aan te trekken. Wil jij ook lipfillers

Astaxanthine.

Say what? Astaxanthine is een antioxidant die vele malen krachtiger is dan andere antioxidanten zoals tocoferolen (vitamine E) en carotenoïden (betrachten, luteïne). De Astaxanthine zorgt ervoor dat de lippen beschermt worden tegen UV straling en een veranderende luchtvochtigheid. Ik besmeer mijn lippen met de emerginC Scientific Organics ‘In lips we trust’. Naast Astaxanthin zit er in deze lipbalm onder anderen het co-enzym Q10, amandel olie, bijenwas, shea boter en kokosolie.

Love & Kisses for everyone!

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN OVER ONZE BEHANDELINGEN? Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date!

Verwant bericht

Reageer 1

  1. Ⲛice blog here! Additionally your ѕite rather a lot up fast!
    What web ɦost are you using? Can Ⅰ am getting your affiliate hyperlink in youг host?
    I want my site loaded up as quickly as yourѕ lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *