Lisamae Wolters-Meijer

In mooi portret stellen we mensen aan je voor die wij mooi, bijzonder en interessant vinden. De 29 jarige Lisamae is dat allemaal. En ze deelt onze fascinatie voor de maakbaarheid van het lichaam. Ze onderging namelijk een Belkyra behandeling!

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn ogen.

Wat vind je lelijk? Als ik dat op mezelf betrek dan toch mijn hamster wangetjes. In het algemeen vind ik mensen die niet lachen erg onaantrekkelijk. Of mensen die wel lachen, maar hele onverzorgde gele tanden hebben.

Wie vind je mooi? Ik vind heel veel mensen erg mooi, maar Angelina Jolie is mijn favoriete knappe mens.

Wat maakt jou gelukkig? Honden, kinderen en op de bank met een kop thee Netflixen. Liefst met al die dingen tegelijk.

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Ja! Ik laat regelmatig wat cosmetisch onderhoud uitvoeren. Onlangs was ik bij cosmetisch arts Tom Decates voor de relatief nieuwe behandeling met Belkyra; dat zijn injecties die het vet oplossen onder de kin.

Wat ligt er in je koelkast? Sinaasappels. Een glas sinaasappelsap is een must elke ochtend! Verder eet ik veel fruit en groeten.

Wanneer voel jij je op je best? Op een mooie dag met zo’n 25 graden in het zonnetje. In de auto met keiharde muziek. Thuis met Sia op als het keihard regent. En als alle was is gedaan.

Zijn er dingen die je laat om je schoon- en gezondheid te behouden? Nee, ik leef met de dag. Ik doe eigenlijk alles wat ik wil en laat niets. Het enige dat ik laat is (te) veel pasta eten. Daar krijg ik altijd een erg opgezwollen buik van en krijg dan geen broek die meer dicht.

Wat is je lievelingsliedje? Alles van Sia! Ik ben een enorme fan. En op dit moment staan alle soundtracks van de film A star is Born op repeat. Stiekem word ik inmiddels ook een beetje fan van Lady Gaga.

Heb je een tip voor onze lezers? Niet naar meningen van andere luisteren. Het is jouw lichaam. Jouw kunstwerk. Als jij je lekker voelt in je lichaam dan straal je dat ook uit.

Reageer 2

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *