LOUISE WEILERS

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen. Mooie mensen. Hier een mooi portret van de 39- jarige Louise Weilers, model, hoogzwanger (van haar 2e), media researcher en actrice.

Hoe ziet je ochtendroutine er uit? Tegenwoordig speel ik even met mijn zoontje, eten we een ouderwets ontbijtje havermout met fruit en daarna het liefst naar buiten. Ik begin de dag wel gezond met een groen sapje, wat ijzer en kefir. Ben ik alleen dan race ik graag naar een studio voor wat lichaamsbeweging.

Wat doe je het liefst? Ik ga er graag op uit naar het strand, park of een meer. Lopen, fietsen, zwemmen. Terrasjes en rondslenteren. Daar geniet ik van.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid is meestal toch iets authentieks dat mensen opvallend en aantrekkelijk maakt. Valt of staat bij de oogopslag.

Wat vind je lelijk? Een verlopen kop. Stress, frustraties, een zichtbaar destructieve levensstijl, onverzorgde tanden en een groezelige huid. Oh, en mannen met een wipneus en vrouwen met duckfaces!

Wie vind je knap? Dat zijn er best veel, maar zal wat bekenden proberen te noemen: Sophia Loren (!) en Marlon Brando. Alhoewel nu eigenlijk niet meer, dan is Jeff Goldblum een stuk leuker oud geworden.

Ik heb geen interesse in het proberen te verloochenen van mijn leeftijd, maar het zou wel leuk zijn om een charmante versie van elke leeftijdscategorie te kunnen zijn.

Wat vind je mooi aan jezelf? Dat ik een brede lach heb. Denk dat ik daar ook het meeste van mijn werk aan te danken heb samen met een klassieke internationale look.

Wat vind je niet mooi aan jezelf? Zoveel, maar ik maak er geen punt (meer) van. Denk dat mijn voeten wel bovenaan het lijstje staan.

Heb je wel eens iets laten doen op het gebied van cosmetische behandelingen? Ja, ik begon op mijn 11e met een beugel. Ik heb flink wat laserbehandelingen voor permanent ontharen gehad. Tien jaar terug mijn hoektanden een tikje laten oplichten daar heb ik nog altijd plezier van tijdens het lachen. Ik zal na de bevalling ook kijken of ik mijn pigmentatie een beetje kan aanpakken. En als ik ooit meer op Droopy ga lijken dan op “mezelf” dan zal ik er mogelijk voor open staan om daar wat te smokkelen. Ik heb geen interesse in het proberen te verloochenen van mijn leeftijd, maar het zou wel leuk zijn om een charmante versie van elke leeftijdscategorie te kunnen zijn.

Wat is je lievelingsliedje? Heb ik niet echt maar ik word altijd vrolijk van Boa Sorte van Ben Harper & Vanessa da Mata verder ben ik gek op muziek uit de 70’s en begin jaren ’80.

Laat je dingen voor je gezond- en schoonheid? Eigenlijk gaat dat gelukkig geheel vanzelf. Ik heb nooit gerookt. Of ongezond gegeten. Mijn moeder heeft mij altijd – met succes- veel groente laten eten. Mijn alcoholische fase was heel kort, haha. Toen werd ik ook gelijk plomp. Ik hou niet van dronken zijn, bakken in de zon of mezelf volstoppen met verzadigde vetten. En standaard dansen met drugs op hoort ook niet thuis in mijn repertoire.

Ik probeer er wel bewust aan te denken om op tijd naar bed te gaan omdat ik uit nature niet makkelijk uitslaap en dat is sinds het moederschap uiteraard niet makkelijker is geworden. Genoeg slaap is essentieel. In vliegtuigen neem ik extra water mee en smeer ik mijn huid vaak in.

Heb je een schoon- en of gezondheidstip voor onze lezers? Vooral blij zijn! We zijn allemaal anders en wees trots op wat je hebt en als je ontevreden bent over de rest kijk je wat je eraan kunt en wilt doen. Zodat je zo vrolijk en vrij mogelijk door het leven kunt en jezelf ook spontaan kunt laten gaan. Beetje discipline balans en regelmaat is wel handig. Als je vaak en genoeg gezond eet denk ik dat het lichaam wel in balans blijft. Je bent toch voor een groot deel wat je eet, daar geloof ik echt in! En wees niet lui, dat doet ook weinig voor je leven (en uiterlijk).

Vul aan; wie mooi wil zijn… moet vooral gelukkig zijn. Heb plezier! Daar ga je van stralen. Saaie knappe muurbloempjes stellen weinig voor en jezelf steeds vergelijken met anderen is al helemaal niet goed. Wie mooi wil zijn moet tevredenheid uitstralen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *