Maak kans op het wiemooiwilzijn Kerstpakket

Vele malen leuker dan die van je werkgever, kunnen we je verklappen. In het wiemooiwilzijn Kerstpakket geen laffe wijn en ragout uit blik, maar de mooiste producten en de fijnste behandelingen.

Vorig jaar verzamelden we al onze lievelingsproducten en behandelingen en verlootte die onder onze nieuwsbrieflezers. Daar hadden wij alleen zelf al zoveel plezier in dat we besloten hebben er een traditie van te maken. Op de redactie van wiemooiwilzijn komen we in aanraking met veel (nieuwe) producten en behandelingen. Slechts een enkele daarvan komt door onze keuring en haalt het om betiteld te worden als één van onze favorieten. Die producten en behandelingen kunnen voor jou zijn!

Wat zit er in het Kerstpakket?

Ja, allemaal hele fijne dingen dus! Zo ontfutselde we Silke een pot emerginC Hydra Repair capsules, namen bij KNAP institute de Tan-Luxe mee, vroegen Joes van de onlangs geopende Prepbar of we een make-up en haar sessie mogen vergeven,  SkinTech lanceerde dit jaar de Peel to Glow waarvan we een hele set mogen weggeven en in de Bindweefselbar kun je met de waardebon uit het kerstpakket terecht voor een stevige kneedsessie van gezicht en lichaam. En omdat het leven nu eenmaal gevierd moet worden… een goede fles Champagne!

Hoe maak je kans op het Kerstpakket?

Daar hoef je helemaal niks voor te doen! Tenminste, er van uitgaande dat je al bent aangemeld op onze nieuwsbrief. Nog geen abonnee? Aanmelden kan hier.

 

Verwant bericht

Reageer 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *