Make-over model gezocht

Voor een mooi make-over project zijn we op zoek naar een vrouwelijk model. Wat dat precies inhoudt, waar je als model aan moet voldoen en wat je kunt verwachten, vertellen we je hier.

Nu klinkt een make-over misschien een beetje begin jaren negentig, maar wees niet bang, van je haar en garderobe blijven we af. Tijdens deze make-over wordt je behandeld door de Zwitserse cosmetisch arts Marco Cerrano en Jani van Loghem. De make-up wordt verzorgd door Neerlands beste visagist Mari van de Ven. De gehele transformatie wordt als vierluik vastgelegd door fotograaf Marc Evenhauz. Op de eerste foto sta je onbehandeld en zonder make-up, de tweede foto met make-up, de derde foto na de behandeling zonder make-up en de vierde en laatste foto behandeld en opgemaakt.

Allereerst vindt er een consult plaats, hierbij wordt je gezicht nauwkeurig geanalyseerd en wordt de behandeling met je besproken. De behandeling bestaat uit injectables; een combinatie van fillers en Botox.

We zoeken een vrouw in de leeftijd van 30-50 jaar die op korte termijn beschikbaar is voor een consult, de voorfoto’s en de behandeling zelf op 29 maart aanstaande in Amsterdam. Je hebt er geen moeite mee dat de foto’s worden gebruikt ter promotie van de arts, de kliniek en Mari van de Ven. Na afronding van het project mag je de foto’s zelf ook gebruiken. Belangrijk is dat je niet recent (uitgebreid) bent behandeld, je volumeverlies hebt in het gezicht en graag meerdere indicaties verfraaid wilt hebben.

Kosten: €750,- (de waarde van de behandeling is zo’n €2000,-).

Aanmelden kan via mail. Stuur bij je aanmelding 2 duidelijke foto’s van je gezicht mee, liefst in daglicht gemaakt en zonder make-up.

MELD JE HIER AAN

Reageer 2

    1. Post
      Author

      Hi Masha, mochten we daar bij kunnen helpen, laat maar weten! We kunnen je een overzicht geven van mogelijke behandelingen en je koppelen aan een goede arts. Liefs, Sietske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *