NO STRINGS ATTACHED

Het is 2 uur ’s nachts, we liggen in bed. Ja niet ik, ik lig voor de verandering in een diepe slaap met niks spannenders dan mijn kleine snurkende chihuahua naast me. Mijn vriendin daarentegen ligt met d’r Tinder date de hele nacht te rammen. Terwijl ze ongesteld is. En dat hoeft helemaal geen bloederige bedoeling te zijn.

Waar veel vrouwen, in ieder geval die niet van lichte zeden, blijkbaar niet van weten is het bestaan van Beppy. Ik zal jullie aan haar voorstellen. Beppy is mijn grote vriendin, al jaren. Nu is seks niet persé het onderwerp waar ik over schrijf en productreviews vind ik stom maar dit wil ik jullie niet onthouden. Beppy’s zijn een verrijking van je leven. Beppy biedt je namelijk de mogelijkheid de hele maand door seks te hebben zonder onderbroken te worden door ongesteld zijn. Niet alle mannen hebben moeite met een beetje bloed maar de meeste wel. Zelf houd ik het overigens liever ook een beetje clean tussen de lakens.

Nu wel, Beppy is een sponsje, een soft comfort tampon without string staat er op het doosje. Zo heb ik mijn andere vriendschappen ook het liefst. Soft en no strings attached.

Reken je op een robbertje rollenbollen maar hangt de vlag uit dan kun je in de betere seksshop dus een doosje Beppy’s kopen. De dames van lichte zeden gebruikte vroeger natuursponzen die na een paar beurten tijdens hun shift van ellende uit elkaar vielen. Op Beppy kun je de hele nacht rekenen. Ze zijn er in de natte variant voor de beginners en droge voor de pro’s. Want het vergt wel wat oefening.

Zo kreeg ik vannacht om 2 uur paniekerige appjes van eerdergenoemde vriendin. Ze kreeg haar Beppy er niet uit. Door al dat rammen wordt Beppy natuurlijk helemaal in het uiterste hoekje geduwd en om je Beppy er dan weer uit te halen vergt geduld, ontspannen bekkenbodemspieren en ervaring. En als dat allemaal niet helpt lange vingers of een vaginaaldouche. Ik heb mijn vriendin geadviseerd in iedere geval niet meer te stressen, want dan geen ontspannen bekkenbodemspieren. Mijn advies was om gehurkt te gaan zitten, lauwwarm water in te spuiten met een vaginaaldouche zodat Beppy zich volzuigt met water, zwaar wordt en vanzelf een beetje naar beneden zakt. Ik geloof dat het is gelukt. Toch vriendin?

Na een paar keer oefenen is het een eitje. Easy in, easy out. Geloof me, dit wil je.

Klik hier voor BEPPY.

Verwant bericht

Reageer 2

  1. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something.
    I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog.
    A fantastic read. I will definitely be back.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *