Over Icoone

WIEMOOIWILZIJN INFORMATIE Leave a Comment

Een slappere huid is inherent aan ouder worden. Moet je je daarbij neerleggen? Nee. Dat mag wel, maar hoeft niet. De Icoone belooft een mooiere, strakkere huid, minder cellulite en een beter contour.

@ Aiony Haust

Wat is Icoone?

De Icoone is een indrukwekkend apparaat dat laser en LED met mechanische bindweefselmassage combineert en een mooiere huid, minder rimpels, minder cellulite en minder vetophopingen belooft. Daarnaast gaat het vermoeidheid en spierpijn tegen. De Icoone is er voor het behandelen van het lichaam en gezicht. Wij vertellen je in dit artikel over de Icoone Body.

Hoe werkt het?

Het apparaat heeft 2 kopstukken waaraan rollers zitten met kleine gaatjes; in de rollers van icoone® zitten gaatjes. De gaatjes trekken vacuüm en zuigen de oppervlakkige huidlaag aan. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse.

Over de Icoone behandeling

Als na de intake is vastgesteld welke indicatie er behandeld gaat worden, krijg je ter bescherming van de huid een wit panty-pak met bijpassende witte string aan. Ongeacht de indicatie begint de behandeling met het activeren van het lymfesysteem. Dat is prettig en voelt als een zachte lichaamsmassage. Daarna begint het ‘echte’ programma. Sietske ondergaat momenteel de Icoone behandelingen bij Knap voor het verstevigen van de huid op haar bovenbenen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Afhankelijk van de indicatie(s) duurt de behandeling 40 tot 80 minuten.

Voor wie is Icoone?

Voor man en vrouw boven de 18 jaar met de wens huid en/of contour te verbeteren.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Geadviseerd wordt de behandeling 10 a 12 keer te doen met tussenposen van een week. Daarna kun je de behandeling maandelijks herhalen om het resultaat te behouden en optimaliseren.

Doet het pijn?

Geen pijn. Op sommige plekken wel gevoelig, maar de intensiteit van het programma kan ter plekke worden aangepast.

Wat kost een Icoone behandeling?

Voor een lichaamsbehandeling van 40 minuten betaal je €95,-, voor 60 minuten €130,- en voor een uitgebreide behandeling van 80 minuten €160,-.

Ik wil hier meer over weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *