OVER LPG VOOR HET GEZICHT

Sietske Atsma INFORMATIE 3 Comments

Last van huidverslapping en vochtophopingen, voornamelijk onder de ogen? De LPG Endermolift Facial behandeling biedt uitkomst.

LPG endermologie – wat is dat? Deze ontspannen facial richt zich op het bindweefsel. Dit is de huidlaag waar het meeste collageen ligt opgeslagen. Je kunt eigenlijk twee verschillende soorten ´wallen´ onderscheiden. De zogenaamde vetwallen en de vochtwallen. Vetwallen kunnen worden verholpen door middel van chirurgie of je kunt ze laten camoufleren met een filler behandeling. Vochtwallen kun je aanpakken met onder andere een LPG Facial. Wanneer je gevoelig bent voor vochtwallen is het ook belangrijk om goed op je voeding te letten (zorg bijvoorbeeld voor een lage zoutinname).

Voor wie fillers onder de ogen heeft om wallen te camoufleren, is LPG tevens een mooie aanvullende behandeling. Fillers trekken vocht aan en soms kan er wat vocht op de filler komen te zitten. LPG helpt om dit vocht af te voeren voor een mooi glad resultaat.

LPG endermologie – hoe werkt het? De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelen gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Doordat de doorbloeding wordt verbeterd is deze behandeling dus ook ideaal om ´puffy´ eyes aan te pakken. Veel mensen hebben last van vochtophopingen rondom te ogen en de LPG behandeling helpt bij het afvoeren van dit vocht. Daarnaast helpt de behandeling om de huid te verstevigen, de collageen aanmaak te boosten, elastine aan te maken en contouren te verbeteren. Kortom een LPG Endermolift Facial is een mooie all round anti-aging behandeling.

LPG endermologie – hoe voelt het? Als een fijne massage. De behandeling is absoluut pijnloos en kan als ontspannend worden omschreven.

LPG endermologie – wie voert de behandeling uit? De behandeling kan worden uitgevoerd door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

LPG endermologie – hoe is het herstel? Dat is er niet. De huid kan ietsje roder zijn door de verhoogde doorbloeding, maar dit trekt binnen 30 minuten weg.

LPG endermologie – is het eenmalige behandeling? Aangeraden wordt om met een kuur van 10-15 behandelingen te starten van 2 keer per week een behandeling. Na de kuur kun je maandelijks of naar wens een follow up behandeling inplannen.

LPG endermologie – voor iedereen? Ja. Vanaf het 25e levensjaar begint ons lichaam collageen te verliezen. Het natuurlijke collageen neemt af met ongeveer 1.5% per jaar en (helaas) begin je dus rond de 30 jaar veranderingen te zien in de structuur en elasticiteit van de huid. Om het verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen en te vertragen raden wij de LPG Endermolift aan vanaf 25 jaar. De behandeling kan ook prima ingezet worden op jongere leeftijd bij vochtophopingen en vroegtijdige verslapping. De Endermolift facial is zowel geschikt voor het gelaat als voor de hals.

LPG endermologie – wat kost dat? Voor een enkele behandeling betaal je €65,- en voor een kuur van 15 behandelingen betaal je €975,-.

Benieuwd naar de LPG voor het gezicht? Neem contact met ons op en we plannen een gratis proefbehandeling voor je in!

VRAAG ADVIES

 

Reageer 3

  1. Pingback: Wat laten we verfraaien in 2018? - wiemooiwilzijn

    1. Post
      Author

      Hi Bell, wat vervelend. Als je wilt kunnen we een proefbehandeling voor je inplannen. Stuur ons dan even een berichtje via de vraag advies pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *