Podcast cosmetische tandheelkunde

WIEMOOIWILZIJN BLOG, PODCAST Leave a Comment

De cosmetische verfraaiing met de grootste impact op het uiterlijk is die van de tanden. Een fraai, recht en wit gebit verjongt en verfrist. Dat het bij cosmetische tandheelkunde wel op nuance aankomt, is een feit. Want het mooist is een gebit dat niet afleidt van de rest van het gezicht. Geen scheve tanden, maar recht. Geen verkleurde tanden, maar wit. En vooral niet té groot en té wit, want dat leidt nu juist weer af. 

Wat er allemaal mogelijk is op het gebied van cosmetische tandheelkunde bespreken we met Thomas Rietrae, de eigenaar van Lassus Tandartsen. Hij vertelt ons in de podcast alles over de mogelijke behandelingen voor een fraaier gebit.

Zo bespreken we onder andere waarom je beter eerst een beugel kunt nemen voordat je facings laat plaatsen en lopen we het behandeltraject van Sietske door. In 2016 starte Sietske namelijk met de Invisalign beugel om de stand van haar tanden te corrigeren en in 2017 kreeg zij porseleinen facings bij Lassus Tandartsen. Met een prachtig eindresultaat, al zeggen we het zelf. In dit artikel beschrijft Sietske het volledige traject dat zij heeft doorlopen en kun je de blog voor Vrouw bekijken die zij tijdens haar bezoek aan Lassus maakte.

Wil je meer weten over cosmetische tandheelkunde? Dan raden we je aan deze aflevering van de wiemooiwilzijn podcast te luisteren. De podcast is te luisteren via Spotify & Apple Podcasts.

Heb je vragen naar aanleiding van de podcast of suggesties voor een volgende? Laat een bericht achter of neem contact met ons op. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *