PRISCILLA STOELTJES

In Mooi Portret vragen we mensen die wij mooi, leuk en bijzonder vinden naar hun visie op schoonheid. In dit mooie portret de office manager van KNAP institute Priscilla Stoeltjes.

Wat wilde je vroeger worden? Ik vond alles geweldig wat glinsterde en steentjes had, dus wilde ik iets doen met sieraden. Toen ik een meisje van ongeveer 8 jaar was vond ik make-up helemaal geweldig en schilderde ik mijn barbies en poppen helemaal onder, toen werd het visagiste. Tot aan de middelbare school leek me dat helemaal geweldig. Om alleen voor visagiste te gaan, dat vonden mijn ouders niet een heel goed plan dus toen heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gekozen waar ik tot op heden blij mee ben. Ik ben nu echt bezig om de huid te verbeteren en mensen er jonger uit te laten zien. Ik vind het heerlijk om te zien wanneer iemand helemaal blij is met een mooie huid na de behandelingen en dat maakt mijn dag. Dagelijks help ik mijn klanten bij KNAP om ze net een beetje meer zelfvertrouwen te geven dat is toch prachtig als je dat mag doen?.

Hoe ben je geworden wat je bent geworden? Door alle inspirerende mensen om mij heen, ik heb veel bijbaantjes gehad en ik heb bij een aantal bedrijven stage gelopen. Heerlijk vond ik het om hier en daar ervaring op te doen en een kijkje achter de schermen te krijgen. Zo heb ik onder andere in het zuiden stage gelopen, ik heb in de horeca gewerkt, maar ook in de zorg. Het sociale aspect in een baan heeft mij altijd aangesproken. Ook in mijn baan vandaag de dag heb ik natuurlijk de hele dag met veel verschillende mensen te maken. Na alle stages was het me duidelijk dat mijn passie echt bij uiterlijke verzorging lag en toen ben ik daarin verder gegaan om zo een stapje hogerop te komen. Doorzettingsvermogen is het allerbelangrijkste in mijn optiek, als je iets graag wilt ga je het vroeg of laat sowieso bereiken. Mijn droom was om een leidinggevende functie te krijgen binnen een bedrijf dat ook veel te bieden heeft op het gebied van huidverbetering en dat is me gelukt.

Wanneer voel jij je op je best? Als ik 4 dagen in de week sport en gezond eet. Ik vind dat echt top! Zo voel ik me fit en zit ik lekker in mijn vel. Daarnaast geeft het me een flinke dosis gezonde energie. Ik vind dit echt super belangrijk, want als ik dat een paar weken niet kan doen dan merk ik dat gelijk. Ik vind het ook fijn als ik de mensen om me heen heb waar ik om geef. Lekker avondjes gek doen of juist even ontspannen en bij mijn familie zijn.

Wat doe je het liefst? Eten! Heerlijk uiteten bij goede restaurants, daar kan ik echt van genieten, maar een avondje lekker de kroeg in is ook top. Werken en sporten doe ik ook graag.

Wat is je lievelingsliedje? Pff zoveel, avondje Nederlands mee schreeuwen op André Hazes en in de polonaise is natuurlijk hartstikke gezellig, ik vind R&B ook echt heerlijke muziek of een lekker Spaans deuntje… zó romantisch! Ik kan echt genieten van muziek.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid zit sowieso van binnen vind ik, je zelf respecteren hoe je bent qua innerlijk en qua uiterlijk. Iedereen kan zich tegenwoordig laten leiden door iemand anders zijn mening en ik snap dat soms ook wel maar uiteindelijk is het het allermooiste als je jezelf kan zijn en vooral durft te zijn. Zolang je dat kan dan zul je dat ook uitstralen en andere mensen waarderen dat. Gelukkig zijn maakt sowieso mooier.

Wat vind je lelijk? Jaloezie en liegen. Bah. Ik heb daar echt een hekel aan en ik vind dat totaal overbodig. Met eerlijkheid bereik je vaak zoveel meer. Soms kan eerlijkheid hard aankomen en niet leuk om te horen, maar je kunt het dan later wel waarderen van diegene vanwege zijn of haar eerlijkheid.

Wie vind je knap? Ik vind Lieke van Lexmond echt een leuke mooie vrouw, volgens mij heeft zij ook een heel leuk karakter. Sylvie Meis vind in prachtig om te zien. Wat een top figuur heeft zij, prachtig!!

Wat vind je mooi aan jezelf? Hmm ik denk dat ik best een paar goede eigenschappen heb, ik kan heel zorgzaam zijn en zet mijn vrienden en familie altijd op de eerste plek. Ik vind dat belangrijk. Ik ben ambitieus en leergierig en dat heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik ben altijd bereid om nieuwe dingen te leren en ik vind het leuk om altijd mezelf weer opnieuw uit te dagen.

Wat vind je niet mooi aan jezelf? Ben soms wat ongeduldig en wil af en toe lekker door draven en mijn gelijk halen, misschien niet altijd even slim maar ja soms ook wel weer grappig als het blijkt dat ik totaal niet gelijk heb. Ik kan af en toe ook wel echt kattig uit de hoek komen wat ik dan helemaal niet zo bedoel of van mezelf merk, dat is wel een beetje vervelend.

Wat doe je om je schoonheid te behouden? Ik ben happy met mijn lichaam. Ik ben in de afgelopen 3 jaar best veel afgevallen en probeer alles nu een beetje in balans te houden, ik sport dus meestal 3 a 4 keer in de week en probeer gezond te eten. In het weekend vind ik wel dat ik er minder op hoef te letten want ik vind het heerlijk om een wijntje te drinken (of een fles) haha. Het moet wel allemaal leuk blijven. Ik gebruik alle producten van !QMS al 2 jaar en doe af en toe een behandeling in de salon voor mijn huid, ik ben dan nog wel jong maar ik vind dat je daar nu al mee bezig moet zijn.

Vind je ouder worden leuk? Ja super leuk, maar dat zeg ik nu, wie weet als ik de 40 passeer dat je die vraag nog eens moet stellen en ik er waarschijnlijk heel anders over denk. Maar ik vind deze fase van mij leven heel leuk maar ook best een beetje spannend. Je gaat nu echt op je eigen benen staan. Vroeger toen ik 16 was dacht ik dat 26 jaar heel oud was en dat je alles goed voor elkaar had op die leeftijd en dat het allemaal niet zo ingewikkeld is. Maar ik vind het toch best wel een dingetje hoor. Huis kopen in je eentje, alle grote mensen papieren invullen en lezen waar je totaal niks van snapt en je het toch nog even stiekem aan je ouders vraagt. Daarbij gaan vriendinnen trouwen en krijgen baby’s, helemaal leuk toch! Qua ouder worden en mijn huid en lichaam vind ik het allemaal niet zo spannend. Ik ben er heilig van overtuigd dat als je je leven lang goed voor jezelf zorgt dat je dat op latere leeftijd ook terug zult ziet. Een rimpeltje hier en daar later hoort er nou eenmaal bij en ik vind dat juist wel wat hebben, zolang je huidconditie er maar goed uit ziet.

Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers? Denk dat je altijd wel op een gezonde manier met je huid/lichaam bezig moet zijn wil je later nog een beetje goed voor de dag komen, zeker in het klimaat waarin wij nu leven is het heel belangrijk om je huid goed te beschermen. Gezond eten en af en toe in de sportschool je uitsloven is goed voor je geest maar ook voor het hele gestel van je lichaam. Ik vind dat het wel leuk moet blijven dus doe alles met mate en ga niet dingen vermijden omdat dat niet “’gezond” is volgens alle boekjes etc. Ik denk dat er voor iedereen een andere manier is om gezond te blijven leven. Dus conclusie drink lekker een wijntje in het weekend ( of doordeweeks) en ga lekker uiteten, het leven moet wel leuk blijven toch?…

Heb je wel eens iets aan jezelf laten verfraaien? Hahaha.. uuhhm natuurlijk niet!! Oké geintje, ik heb mijn lippen 4 jaar geleden gedaan. Sindsdien laat ik elke 6 maanden bij mijn lippen een beetje bijwerken bij ons in de kliniek door Annebeth Kroeskop.

Laat je dingen voor je gezond- en schoonheid? Oh nee echt zeker niet, daar word je toch ook helemaal niet happy van? Ik doe echt precies waar ik op dat moment zin in heb. Met mate weliswaar.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Lieke van Lexmond.

Vul aan; wie mooi wil zijn… straalt dit uit.

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *