STEVEN KWIK aka DJ KIDQ

Sietske Atsma MOOI PORTRET Leave a Comment

In mooi portret stellen we mensen aan je voor die wij mooi, bijzonder en interessant vinden. Hier een mooi portret met een mooi verhaal over de DJ die er goed uit wilde zien voor zijn bruiloft. Meet Steven Kwik van Childsplay!

Wie vind jij mooi? Beyonce. Duh.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid is voor mij een combinatie van mooi, vaag en flawless. Een vrouw die je prachtig vindt, zonder dat je direct aan sex denkt.

Wat vind je niet mooi? Ik judge niet, ik kan alleen wel slecht tegen onverzorgde mensen die er een slechte hygiëne op na houden.

Wanneer voel jij je op je best? Als ik een hele dag niks kan doen samen met mijn vrouw of een potje aan het voetballen ben.

Zijn er dingen die je laat om je schoon- en gezondheid te behouden? Nee, maar dat zou ik wel wat meer moeten doen. Slecht eten bijvoorbeeld, maar het is echt moeilijk om fatsoenlijk eten te vinden als we aan het touren zijn, vooral op vliegvelden.

Wat vind je van cosmetische behandelingen? Moet je zelf weten. Ik houd eerlijk gezegd niet zo van vrouwen met neppe billen, maar als het mooi gedaan wordt en je je als vrouw daardoor zelfverzekerder en gelukkiger door voelt, moet je het gewoon doen!

Jij hebt onlangs je eerste cosmetische behandeling gehad! Wat was je motivatie voor de behandeling? Mensen die constant tegen mij zeiden dat ik er moe uitzag terwijl ik me toch echt gewoon fit voelde. Op zich is dat geen ramp, maar met mijn bruiloft in het vooruitzicht was het laatste dat ik wilde er moe uit zien op de foto’s. Om die reden heb ik mijn traangootjes laten opvullen met een tijdelijke filler.

Ben je tevreden over het resultaat? Heel.

Hoe zijn de reacties uit je (directe) omgeving? Ik heb niks gezegd tegen mensen uit mijn omgeving omdat ik wil weten of ze het zelf zien, of zelf opmerken dat ik er fris uitzie. Wel een aantal mensen uit mijn directe omgeving en die vinden het er heel clean en natuurlijk uitzien.

Zou je een ander de behandeling aanraden? Als mensen met hetzelfde ‘probleem’ zitten als ik, zeer zeker! Ik vind wel dat het echt invloed moet hebben op je geluk en levenskwaliteit voordat je zoiets doet.

Heb je een tip voor onze lezers? Ik ben een noob als het aankomt op beauty en dergelijke dus als jullie tips hebben voor mij hoor ik het graag!

Vul aan: wie mooi wil zijn… moet inner peace hebben. Gelukkig met zichzelf zijn ongeacht uiterlijk! Ben je dat niet? Moet je snel je portemonnee trekken en een beetje geluk kopen. Haha.

Wat is je lievelingsliedje? Usher – Can u handle it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *