WIN WIEMOOIWILZIJN KERSTPAKKET

We verloten een goedgevuld kerstpakket met daarin niet de minste kadootjes. Onze favorieten van 2017!

In het afgelopen jaar hebben we bij wiemooiwilzijn kennisgemaakt met mooie nieuwe merken die inmiddels tot onze favoriete producten en behandelingen behoren. Nu zijn we niet pas dit jaar begonnen met smeren, we hadden natuurlijk al een paar favorietjes. Jij maakt nu kans op een kerstpakket met daarin al die favoriete producten!

In het wiemooiwilzijn kerstpakket zit o.a. een spraytan bij KNAP institute, de Sun Tinted van emerginC, de anti-rimpel BH van La Decolette, een fles van onze lievelingswijnhet Quanis Dermafiller pakket voor thuis, Vitamine D supplementen, een microneedling behandeling bij Injectable Kliniek, het collageendrankje Nutraskin, de littekencreme van Staudt, een spiegeltje van Derma2Care met tester van Obagi, een lipbalm en testers van Image Skincare van De Salon Zandvoort, haarproducten van N4 Haircare en de zelfbruiner van Marc Inbane.

Niet gek he?

Hoe je kans maakt op dit fijne pakket? We verloten het pakket onder al onze nieuwsbrief abonnees. Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief dan hoef je dus niks te doen. Nog geen abonnee? Meld je aan via de button op de homepagina. We maken de winnaar op 18 december bekend en zorgen ervoor dat het kerstpakket op tijd bij je onder de boom ligt.

Verwant bericht

Reageer 5

  1. Jippie een mooi beautypakket winnen ? Je zal die bofkont maar zijn dan gaat het pakket naar het verpleegtehuis waar mijn lief moedertje goed wordt verzorgd ooo wat zouden ze blij mee zijn
    Dús verras die oudjes maar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *