FAQ the doctor met Job Thuis (podcast)

In FAQ the doctor stellen jullie de vragen en onze gast geeft antwoord! In deze aflevering schuift cosmetisch arts KNMG Job Thuis aan om vragen te beantwoorden over o.a. hangende mondhoeken, peelings en vierkante kinnen.

Over cosmetisch arts Job Thuis

Job, a.k.a. Dokter Job, werkte na zijn geneeskunde studie op de afdeling algemene chirurgie van het Amstelland Ziekenhuis. Job was de allereerste arts die de officiële Nederlandse opleiding tot cosmetisch arts heeft afgerond. Als Global Key Opinion Leader geeft hij inmiddels wereldwijd lezingen en trainingen aan andere artsen. Voor een behandeling met botox en fillers kun je bij Job terecht in het centrum van Amsterdam.

wiemooiwilzijn podcast over cosmetische ingrepen

De wiemooiwilzijn podcast is er voor consumenten die een cosmetische ingreep overwegen en mensen die zich interesseren voor het maatschappelijke aspect van zelfverfraaiing. We geven informatie over plastische chirurgie, cosmetische geneeskunde en dermatologie. De maakbaarheid van het lichaam is mooi, maar de branche heeft ook minder fraaie kanten. Hevige complicaties en zelfs sterfgevallen maken duidelijk dat we ook de gevaren van ingrepen moeten onderkennen. Ons doel is bij te dragen aan het maken van een juiste keuze. Wat de juiste keuze is, laten we aan de luisteraar. Een goed geïnformeerde consument is in staat dat voor zichzelf te bepalen.

Heb je een vraag of suggestie voor de podcast? Laat het ons weten in de comments of via het contactformulier. We stellen je feedback op prijs!

Vorige
Vorige

Bibi van Montfrans over spataderen en oedeem

Volgende
Volgende

Klacht over cosmetische ingreep