FAQ the doctor met Pieter Siebenga (podcast)

Je hebt nog een paar mooie afleveringen van de podcast van ons tegoed! We bijten de spits af met een nieuw format, FAQ the doctor. Jullie stellen de vragen en onze gast geeft antwoord. In deze aflevering schuift cosmetisch arts KNMG dr. Pieter Siebenga aan om vragen te beantwoorden over o.a. fillers, skinboosters en haarverlies.

Over cosmetisch arts Pieter Siebenga

Pieter studeerde in 2012 af aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna 2 jaar bij de algemene chirurgie. Hij promoveerde op pijngeneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Naast zijn werk als cosmetisch arts werkt Pieter als medisch consultant voor verschillende farmaceuten. Hij doet wetenschappelijk onderzoek naar de veiligheid en effectiviteit van behandelingen.

Podcast over cosmetische ingrepen

De wiemooiwilzijn podcast is er voor consumenten die een cosmetische ingreep overwegen en mensen die zich interesseren voor het maatschappelijke aspect van zelfverfraaiing. We geven informatie over plastische chirurgie, cosmetische geneeskunde en dermatologie. De maakbaarheid van het lichaam is mooi, maar de branche heeft ook minder fraaie kanten. Hevige complicaties en zelfs sterfgevallen maken duidelijk dat we ook de gevaren van ingrepen moeten onderkennen. Ons doel is bij te dragen aan het maken van een juiste keuze. Wat de juiste keuze is, laten we aan de luisteraar. Een goed geïnformeerde consument is in staat dat voor zichzelf te bepalen.

Heb je een vraag of suggestie voor de podcast? Laat het ons weten in de comments of via het contactformulier. We stellen je feedback op prijs!

Vorige
Vorige

Klacht over cosmetische ingreep

Volgende
Volgende

Hysterie anno 2023