AMANDA BALK

Sietske Atsma MOOI PORTRET Leave a Comment

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen. Mooie mensen. Hier een mooi portret. Amanda Balk (29), bekend van de Gouden Kooi en Keeping up with the Balkjes.

Wat wilde je vroeger worden toen je klein was? Advocaat. Dat ben ik niet geworden. Ik heb een eigen realityserie op Linda.tv Keeping up with the Balkjes, een eigen bikinilijn en volgend jaar mijn eigen parfum lijn. 

Kun je iets vertellen over je gezinssituatie? Ik heb een prachtige dochter Vegas. Zij is het allerbelangrijkste in mijn leven. Volgend jaar trouw ik met mijn lieve verloofde Stavros op het mooie eiland Mykonos.

Wat vind je vriend het mooist aan je? Mijn lach!

Wat vind je het mooist aan jezelf? Mijn neus.

Wie vind jij knap? Beyoncé en Kylie Jenner.

 

Mijn doel is gezond en gelukkig te blijven.

Wat doe je het allerliefst als je met vrienden bent? Terrasjes pakken en uitgebreid lunchen. Maar vooral lachen, heel veel lachen!

Wat betekent schoonheid voor jou? Veel. Ik ben erg ijdel. Ik vind het belangrijk om er mooi en verzorgd uit te zien.

Wat doe je om mooi en gezond te blijven? Ik eet over het algemeen erg gezond. Mijn dieet bestaat voornamelijk uit veel vis, groenten en fruit. Daarnaast sport 3 dagen in de week om mijn lichaam in shape te houden.

Lievelingsliedje?

Heb je een tip voor onze lezers? Een tip voor het haar, ja! Ik slaap 1x in de week met een masker van castor- en kokosolie in. Mooi haar gegarandeerd!

Hoe zie je jezelf over 20 jaar? Liefst woon ik in het buitenland met mijn man en kind(eren). 

Vul aan: wie mooi wil zijn… moet een gezond leven lijden. Je leeft niet alleen vandaag, je lichaam moet een leven lang mee.

Volg Amanda Balk op Instagram!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook het mooie portret van Tygo Gernandt >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *