CHIEL HARTEN

In mooi portret vragen wij mensen die wij inspirerend, bijzonder en mooi vinden naar hun visie op schoonheid. Op speciaal verzoek van Marvin onderwierpen we de Botox-Koning Chiel Harten aan een diepte interview. Lees het MOOI PORTRET van de leeftijdsloze 28-jarige Chiel.

Wie vind jij mooi? David Beckhem. Een man die subtiel de jaren laat komen en er altijd verzorgd uit ziet. Hij laat af en toe ook wat onderhoud uitvoeren, aan zijn kaaklijn bijvoorbeeld, maar zonder zijn mannelijkheid te verliezen. LOVE IT!

Wat betekent schoonheid voor jou? Voor mij persoonlijk is dat jezelf goed verzorgen met een beetje hulp. Ik ben niet vies van een fillertje. En waarom ook niet het beste uit je zelf naar boven halen als dat kan met een beetje hulp?  Ik vraag me altijd af waarom er wel crèmes worden aangeschaft met 100 loze beloftes en niet een prikkie Botox wat wel werkt?

Wat vind je niet mooi? Overdaad. Daarmee doel ik op mensen die denken dat van alles veel het nieuwe schoonheidsideaal is.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn volle bos haren en mijn (gecorrigeerde) kaaklijn.

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Is dit een serieuze vraag? Hebben jullie even? Kaaklijn, kin, neus, lippen, facings, Botox, Botox oksels, anusbleek, filter traangootjes, filter wangen, et cetera.

Wat ligt er in je koelkast? Champagne, Vodka en de maaltijden die mijn personal trainer me voorschrijft.

Wanneer voel jij je op je best? Als ik door de APK ben geweest. Na een bezoek aan de kapper, als mijn wenkbrauwen zijn bijgewerkt door Sjoerd, als ik een goede workout heb gehad in de sportschool, even bij Jani ben langs geweest en de schoonheidsspecialiste.

Zijn er dingen die je laat om je schoon- en gezondheid te behouden? Ik let erg op mijn voeding. En drink niet te veel alcohol. Ik sport 4 dagen per week en zorg daarbij dat als ik snack ik de rest van de dag iets minder eet. Ik ben best een nerd. Ik houd mijn calorie inname bij op een kladblok en als ik dreig te verslappen naar een nare gewoonte zet ik een tandje bij. Eigenlijk ben ik net Juf Ank die zichzelf controleert op mogelijke foutjes.

Heb je een tip voor onze lezers? Knutselen aan je zelf is geen zonde. Zolang je het met mate doet en je door de juiste artsen je laat behandelen. En lieve schatten, en van het prijzencircus in de cosmetsiche wereld is nog nooit iemand mooier geworden. Ga voor kwaliteit of loop wat langer met die fronsrimpel door.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Linda de Mol! Een vrouw die er niet voor uitkomt zich zelf te onderhouden. Ik ben benieuwd wat haar schoonheidsgeheim dan wel is.

Wat is je lievelingsliedje? Hallo allemaal ” van de luizenmoeder”. (Really, Chiel?)

Vul aan: wie mooi wil zijn… moet soms even door de APK!

 

Chiel volgen op social? Klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *