Dit zijn de favoriete beauty specialisten van Sietske

De focus ligt bij wiemooiwilzijn op het snij- en prikwerk, maar een fijne gezichtsbehandeling en verzorgde nagels behoort ook tot ons repertoire. We zoeken er wel de beste uit het vak voor uit, we zijn minstens zo kritisch op onze schoonheidsspecialisten als op onze cosmetisch artsen. Dit zijn de favoriete beauty specialisten van Sietske!

Als je regelmatig bij de cosmetisch arts in de stoel ligt, hoef je minder aan huidverzorging te doen. Maar dat neemt niet weg dat een fijne gezichtsbehandeling, een paar mooie wenkbrauwen en gemanicuurde nagels gewoon prettig zijn. Sietske spendeert minstens zoveel tijd aan het vinden van de beste beautybehandelingen als aan het vinden van de best uitgevoerde cosmetische behandelingen. Ze beoordeeld ze in eerste instantie op kunde, vervolgens op service en minstens zo belangrijk; op sociale vaardigheden en vermogen hun clienten te vermaken. Als je de deur uitloopt bij een schoonheidsspecialist wil je niet alleen het gevoel hebben mooier te zijn, je wil het gevoel hebben even uit je dagelijkse sleur gerukt te zijn.

Hier moet je zijn voor de mooiste brauwen

Degene die Sietske kennen, weten dat ze niet veel bijzonder veel aandacht besteed aan het opmaken van haar gezicht. Sinds ze kennis heeft gemaakt met Private Beautician Sjoerd Vis is dat ook niet nodig! Sjoerd is meester in het shapen, plukken en stylen van wenkbrauwen. Sietske heeft haar wenkbrauwen inmiddels permanent laten tatoeëren door Sjoerd, maar je kunt ook bij hem terecht voor een mooie tijdelijke brauw.

En als je er dan toch bent…

En als je dan toch in de fijne salon van Sjoerd Vis bent, laat zijn echtgenoot dan meteen je nagels doen. Kundig en uiterst precies verzorgt en lakt Frank Kenter je nagels in kleuren als ‘Madam President’ of ‘Where did Suzi’s man go?’. Je kunt bij hem op afspraak terecht voor een manicure en GelColor.

Omdat ze zo van naalden houdt

Cosmetische acupunctuur van Charley Huf! Dit is niet je standaard schoonheidsbehandeling, maar wel een heel effectieve. No worries, de naaldjes zijn zo dun daar voel je niks van. Het effect daarentegen is wel groot. Dit is ook een goed alternatief voor mensen die liever geen fillers laten inspuiten. Charley kan met haar naaldjes rimpels verminderen, vochtwallen laten verdwijnen (ook als die juist zijn ontstaan na een fillerbehandeling) en de verbeterde doorstroming van meridianen zorgen voor een glow op de huid. Aanrader!

Nooit meer mascara

De vrouwen met dunne, korte wimpers én voor de vrouwen die liever geen mascara dragen adviseren we af te reizen naar Zandvoort aan Zee. In De Salon werkt namelijk Nikkie, een ijverig Pietje Precies die je wimpers laat verdubbelen; in lengte en dikte. Wimperextenions zijn de uitkomst voor een mooie oogopslag en zo’n nieuwe set wimpers heb je al voor €59,-.

Dit is goud!

Ben je braaf geweest en heb je iets bijzonders verdient? Dan is de de 24K gold facial van Fleur Cosmetics de behandeling om jezelf mee te verwennen. Met de 24-karaats gouden gezichtsbehandeling geef je jezelf een mooie huid én een ervaring cadeau. Fleur gebruikt alleen producten van natuurlijke afkomst, zonder chemische toevoegingen en schadelijke ingrediënten. Het goudmasker laat een gevoede, glanzende huid achter en je krijgt de kaars (wat meteen verzorging is voor dag en nacht), die tijdens de behandeling wordt gebruikt, mee naar huis!

Poezelige voetjes

Aan de Prinsengracht vindt je de prachtige City Street Spa, een ‘urban retreat’ waar je terecht kunt voor massages, gezichtsbehandelingen en fijne producten. Sietske komt daar voor de kundige en vooral ontspannende pedicure. Boek de ‘Pedicure Deluxe’ van 75 minuten voor echt poezelige voetjes.

 

Nu houdt Sietske het voor haar beauty behandelingen dicht bij huis, Amsterdam that is. Woon jij in een van de andere grote steden en wil je jouw favoriete beauty specialisten met onze lezers delen? Mail hier!

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *