IJdelheid is een voorrecht

Sietske Atsma BLOG Leave a Comment

Met je uiterlijk bezig kunnen zijn, is een voorrecht waar de meesten van ons in Nederland gelukkig gebruik van kunnen maken. Het belang van je uiterlijke verschijning is te allen tijde ondergeschikt aan gezondheid en geluk, maar daarmee niet onbelangrijk. Aandacht besteden aan je uiterlijk is een vorm van zelfliefde.

Voor mij betekent die vorm van zelfliefde een bezoek aan de kapper, de nagelstudio en de massagesalon. Dat doe ik vaak, maar lang niet vaak genoeg. Omdat het niet alleen een moment is om met je uiterlijk bezig te zijn, maar vooral een moment om even niet met al het andere bezig te zijn. Even geen telefoon, (appen in de nagelstudio is gigantisch onhandig), even geen dagelijkse beslommeringen of ingewikkelde levenszaken. Gewoon lekker zitten, beetje kletsen of soms nog fijner, helemaal stil zijn. Dat doet mij deugd.

Onlangs hebben we een aantal ‘make-over’ projecten gedaan . Het idee van de make-over was de transformatie van de vrouwen vast te leggen op beeld waarbij het verschil wordt getoond tussen voor en na make-up en injectables. Een mooi project met prachtige resultaten, maar wat mij voornamelijk ontroerde was niet zozeer het verschil in voor en na, maar het verschil in uitstraling. Zonder uitzondering straalden de vrouwen meer kracht uit.

Dat problemen niet op te lossen zijn met een gezichtsbehandeling moge duidelijk zijn. Toch ben ik van mening dat het kan helpen bij het hervinden van je kracht, op momenten dat je die even kwijt bent.

Maria Kooistra is het daarmee eens. Daarom hebben wij samen een event bekokstooft waarbij we vrouwen uitnodigen om een dag met hun uiterlijk bezig te zijn en hun sores te vergeten.

We werken daarvoor samen met stichting De Regenboog. Een mooie organisatie met als missie; de ontwikkeling stimuleren van mensen in (sociale) armoede zodat zij actief kunnen deelnemen aan de maatschappij. Wij willen daar graag aan bijdragen, op persoonlijke titel en namens wiemooiwilzijn, met het wiemooiwilzijn POWERHOUSE! Op 22 juni organiseren wij de eerste van hopelijk meerdere events in samenwerking met De Regenboog. Dat doen wij niet alleen, maar met de hulp van de fijne mensen uit ons netwerk. Dat doen ze kosteloos en wij zijn hen daar heel dankbaar voor.

In het wiemooiwilzijn POWERHOUSE krijgen de vrouwen een gezichtsbehandeling, worden ze opgemaakt, krijgen een nieuwe outfit en worden gefotografeerd door een professioneel fotograaf. Aan het eind van de dag geven we de vrouwen een tas vol mooie cadeaus mee.

Lees meer over het wiemooiwilzijn POWERHOUSE.

Wil jij ook bijdragen aan dit mooie event? Doneren kan via NL61RABO0327249021 op naam van wiemooiwilzijn te Amsterdam o.v.v. donatie POWERHOUSE. We bedanken je daar graag voor met een link naar jouw onderneming op onze website. Iets moois cadeau geven aan de vrouwen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur ons even een berichtje via het contactformulier. Alle donaties komen ten goede aan het POWERHOUSE en stichting de Regenboog.

Mooi toch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *