LJUBA LAPRE

In mooi portret vragen wij mensen die wij inspirerend, bijzonder en mooi vinden naar hun visie op schoonheid. Dit keer stellen we je voor aan de knappe personal trainer van Sietske. Meet Ljuba Lapre!

Wie vind jij mooi? Ik vind heel veel vrouwen mooi. Die delen vaak wel een bepaalde elegantie. Iets dat niet alle vrouwen hebben. Zo vind ik Hale Berry een hele mooie sensuele vrouw en Kate Winslet een echte klassieke schoonheid. Beide beschikken over de elegantie waar ik op doel.

Wat betekent schoonheid voor jou? Een rustige en tevreden uitstraling vind ik echte schoonheid.

Wat vind je niet mooi? Onhygiënische mensen vind ik niet bijster aantrekkelijk. Vieze mensen zijn gewoon niet mooi. En een negatieve uitstraling maakt ook lelijk vind ik.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn handen en mijn kwetsbaarheid.

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Ha. Ja. Ik ben wel eens witblond geweest en heb een keer de zijkant van mijn hoofd kaalgeschoren, telt dat ook? Dat waren vrij rigoureuze veranderingen namelijk. Ik werd in beide gevallen meteen heel anders benaderd door mensen. Qua cosmetische ingrepen heb ik een keer mijn bovenlip laten vullen met een filler. In de toekomst zou ik mijn bovenoogleden nog wel willen laten doen.

Wat ligt er in je koelkast? Allemaal voorbereide groenten, verse kruiden en dressings, klaar om te gebruiken. Havermelk voor in mijn koffie en Snickers ijsjes in de vriezer.

Wat is je lievelingsliedje? Ja, daar kan ik geen antwoord op geven. Ik heb er zo veel! Moet ik er echt één kiezen? Oké, oké. Jeetje als ik er dan toch een moet kiezen doe dan Everyday van Buddy Holly maar. Jeugdsentiment! (“Dat liedje komt uit 1958, Ljuba.”) …

Wanneer voel jij je op je best? Na een bikkelharde training en als ik in de natuur ben. Ik ga sowieso 1x in de week het bos in of naar de Veluwe om op te laden. Ik heb dat echt nodig.

Zijn er dingen die je laat om je schoon- en gezondheid te behouden? Ja! Ik ben echt gek op chocolade en koek. Dat laat ik vaker liggen dan ik zou willen.

Heb je een tip voor onze lezers? Doe vooral waar je zin in hebt.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Van Andrea Ager, een crossfit athlete. Zo’n explosief mens, maar dat zonder haar vrouwelijkheid te verliezen. Heel inspirerend vind ik haar!

Vul aan: wie mooi wil zijn… veroordeelt niet.

Benieuwd naar de training van Ljuba? Laat een leuke comment achter en maak kans op een gratis training!

Ljuba volgen op social? Klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *