MARVIN LUMONEKA

In MOOI PORTRET vragen wij mensen die wij bijzonder, inspirerend en mooi vinden naar hun visie op schoonheid. De Amsterdamse Marvin Lumoneka is als make-up artist mooimaker van beroep en wij zijn benieuwd wat schoonheid voor hem betekent. Meet Marvin!

Wie vind jij mooi? Afgelopen week heb ik weer met Kim Feenstra gewerkt op een fotoshoot. Ik ben make-up artist en moet eerlijk zeggen dat ik schrok toen ik haar de eerste keer in de stoel zag zitten. Ik werk elke dag met mensen, maar moet  eerlijk zeggen dat ik echt weinig mensen met zo een mooi gezicht heb gezien. Ze is echt een plaatje. Gedurende de dag kwam ik er ook nog eens achter hoe mooi zij van binnen is. Ze is enorm lief, eerlijk en super grappig. Hierdoor vind ik haar echt mooi.

Wat betekent schoonheid voor jou? Echte schoonheid komt voor 80% van binnen denk ik. Het ligt aan hoe je je gedraagt tegenover anderen, maar ook aan of je goed voor jezelf en je lichaam bent. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat je er verzorgd uitziet. Ik hou niet van droge lippen, vieze nagels of vet haar. Dat is echt een NO GO!

Wat vind je niet mooi? Oeh, dat vind ik een hele moeilijke vraag. Wat ik echt niet mooi vind zijn de mensen die net iets te veel filler in hun lippen hebben laten spuiten. Het kan super mooi zijn om je lippen op te spuiten, maar toch zie je vaak iemand lopen met veel te grote lippen. Dan zie je echt van 10 meter afstand al lippen aan komen lopen. Niet mooi!

Wat vind je mooi aan jezelf? Wat een vraag. Ik heb best een mooi en wit gebit vind ik zelf. Mijn wimpers zijn ook erg lang met een mooie krul erin en stiekem vind ik toch ook wel dat ik een lekker kontje heb.

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Telt Botox in je oksels ook mee? Ik heb eigenlijk nog nooit iets aan mezelf laten doen. Ik gebruik dus wel 3 keer per jaar Botox onder mijn oksels omdat ik erg last heb van transpireren. Je krijgt er wel ook hele gladde oksels door moet ik zeggen!

Wat ligt er in je koelkast? In mijn koelkast ligt echt niks bijzonders. Melk, kaas en eieren? Er ligt trouwens ook al 2 maanden een tandenbleek setje die ik nog steeds moet uitproberen.

Wanneer voel jij je op je best? Ik voel me op mijn best als ik lekker geslapen heb. Op staan met een goed ontbijtje! En als er niet veel mis gaat. Ik ben een echte kluns. Ik vind het dus echt fijn als ik een dag niet mijn parfum flesje van 150 euro kapot laat vallen of het dure servies van mijn schoonmoeder.

Wat is je lievelingsliedje? Mijn lievelings liedje momenteel is ‘Blijf bij mij’ van Ronnie Flex en Maan. Toevallig heb ik de make-up gedaan voor de videoshoot van dit liedje. Ik werd er tijdens de opnamens al verliefd op. Toen moest ik nog een aantal weken wachten tot hij uit kwam. Ik kon wel janken!

Zijn er dingen die je laat om je schoon- en gezondheid te behouden? Nee. Ik zeg echt nooit nee. Dat woord bestaat niet in mijn hoofd. Als ik iets wil dan neem ik het. Tot nu toe gaat het nog allemaal goed, maar ik denk dat dat puntje nog wel eens goed fout kan gaan. Misschien word ik ooit nog wel heel dik of wordt mijn chocolade verslaving extreem.

Heb je een tip voor onze lezers? Soms heb je echt een week lang traan ogen waardoor je make-up elke keer uitloopt. Veel vrouwen doen dan zelfs maar geen make-up meer op omdat hun ogen zo geirriteerd zijn. Wat echt meteen het probleem verhelpt is heel bizar, maar dat is de lip conditioner van MAC cosmetics. Doe een heel klein beetje lip conditioner op een wattenstaafje en smeer dit uit in de waterlijn van je oog. Je oog stopt meteen met tranen!

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Ik zou wel een mooi portret willen lezen van de reality ster Chiel Harten. Hij heeft veel aan zichzelf laten doen en dat maakt me nieuwsgierig naar wat hij echt mooi vindt.

Vul aan: wie mooi wil zijn… Laat zichzelf en een ander in zijn waarde.

 

Marvin volgen op social? Check hier zijn Instagram account.

Verwant bericht

Reageer 1

  1. Pingback: CHIEL HARTEN - wiemooiwilzijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *