Microneedling met de Dermapen

WIEMOOIWILZIJN INFORMATIE Leave a Comment

We spreken huidtherapeute Luca Geleedst die volgens enthousiaste reviews niet alleen goede resultaten boekt, maar daarnaast ook uiterst kundig en vriendelijk is.

Luca coördineert vanuit Enschede de 9 huidtherapeuten verspreid over de verschillende locaties van Velthuis kliniek, alwaar huidverbeterende behandelingen als peelings, microneedling met de Dermapen en laser worden aangeboden. 

Interesse in schoonheid was er bij Luca van jongs af aan.

Ze werkte, naast haar studie huidtherapie in Utrecht, bij een parfumerie en heeft na haar stageperiode bij Velthuis kliniek daar haar plek gevonden. Op deze plek heeft ze zich de afgelopen acht jaar ingezet om bij te dragen aan het zelfvertrouwen van haar cliënten. Zonder daarbij een stereotiepe schoonheid na te streven, weet ze hoe fijn het kan zijn om je goed te voelen. Om goed in je vel te zitten, in dit geval letterlijk. 

Als we Luca vragen naar de behandeling die ze het liefst uitvoert, is haar antwoord microneedling met de Dermapen 4™, “Vanwege de veelzijdigheid van de behandeling, want je kunt nagenoeg ieder huidtype en ieder huidprobleem behandelen en bovenal om de mooie resultaten.”

Ze vertelt ons dat je met microneedling resultaat kunt boeken op de korte en lange termijn. Al na een enkele behandeling verbetert de doorbloeding en wordt dofheid verminderd, maar boek je een serie needling-sessies bij Luca, dan kun je ook langdurige verbetering verwachten bij pigmentatie, fijne lijntjes en de algehele huidstructuur.

Dat laatste wekt onze interesse. We vragen door.

We willen graag weten wat de beste leeftijd is om te beginnen met microneedling. Luca vertelt over de ons bekende ‘aftakeling’ na je dertigste en legt uit dat dit komt door de afname van de collageenproductie – een lijmvormend eiwit dat een heel belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel in het lichaam – naarmate je ouder wordt. Met microneedling stimuleer je dat proces en mag je dan ook een verhoogde collageenproductie verwachten. 

Over de Dermapen

Met de Dermapen 4™ die Luca gebruikt, kun je op specifieke diepten van de huid werken en daardoor extra stimuli de huid insluizen. Denk daarbij aan retinol, vitamine C – tegen pigmentatie en veroudering – en klein-moleculair-gewicht hyaluronzuur, dat weer voor extra hydratatie en de populaire ‘glow’ zorgt. Van al die drie is het positieve effect op de huid bewezen. Kun je nagaan wat het doet als het niet op, maar in de huid wordt gebracht. 

Hadden we onder de huidige Covid-maatregelen mogen reizen, dan hadden we op dit punt van het telefoongesprek direct een afspraak ingepland bij Luca. Helaas laat dat voor ons even op zich wachten. Mocht je bij een van de vestigingen van Velthuis kliniek in de buurt wonen, dan kan je wel terecht voor een behandeling. We raden het je van harte aan. In dit geval maakt de tijdelijke roodheid direct na de behandeling toch niet zoveel uit. 

Mooi!

Tot slot vroegen we naar een voorbeeld uit haar praktijk. Vol trots vertelde ze over de feedback die ze kreeg via sociale media van een cliënte die werkelijk alles al had geprobeerd om de acné en de littekens die dat veroorzaakte, te verminderen. Zelfs zware medicatie had niks voor haar gedaan. Luca kreeg de cliënte onder behandeling en boekte al heel snel progressie met een combinatie van microneedling en peelings. Met recht een resultaat om trots op te zijn!

Een consult aanvragen bij Luca of een van de andere huidtherapeuten van Velthuis kliniek doe je hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *