Mooi haar met Hydrafacial Keravive

Een behandeling aanprijzen zonder die zelf hebben ondergaan, doe ik eigenlijk nooit. Toch is de Hydrafacial de afgelopen maanden vaker in artikelen hier voorbijgekomen. Anders dan bij een chirurgische ingreep kan er ook niet veel mis gaan.

De Hydrafacial wordt geroemd in de media en staat wereldwijd genoteerd als een van de meest populaire behandelingen van 2019. Toen ik een uitnodiging kreeg om de lancering van de nieuwe behandeling van Hydrafacial in Parijs bij te wonen, was mijn interesse dan ook meteen gewekt. Buiten dat je een uitnodiging in de Ritz om voor de hand liggende redenen überhaupt niet afslaat. 

Over de Hydrafacial

De Hydrafacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie. Onzuiverheden worden uit de huid gezogen door middel van een vacuüm. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur als laatste stap de huid ingesluisd. De Hydrafacial is een milde variant op dermabrasie, maar met hetzelfde doel: het verjongen van de huid. Een succesvolle formule die Hydrafacial met de lancering van Keravive ook wil toepassen op de hoofdhuid. 

De Hydrafacial voor het gezicht wordt onder andere gepromoot om de instant ‘glow’ die je er aan overhoudt. Nu weet ik niet hoe dat bij jou zit, maar ik hoef niet per se een glimmende hoofdhuid. Wat ik wel graag wil is gezond en mooi haar. En dat is, in mijn geval, een uitdaging. Even dacht ik dat ik was geselecteerd op mijn lullige kop met haar, maar dat was aan de andere genodigden niet af te zien. Mooi haar kan blijkbaar altijd beter en dat schijnt te beginnen met een gezonde hoofdhuid.

Signature Bob

Ik heb fluphaar. Tenminste, dat vind ik. Ik heb veel haar, maar het is dun. En daar is bar weinig aan te doen. Behalve het kort houden. Zodra mijn haar voorbij mijn kaaklijn komt, gaat de schaar er in. Heel soms waag ik een poging het langer te laten groeien, maar al snel kom ik dan tot de conclusie dat het er niet beter op wordt. Mijn bob is inmiddels mijn kenmerk geworden en ik heb er tot op zekere hoogte vrede mee. Maar nu, blijkt er ineens een behandeling te zijn waar het haar mooier van wordt en dat geeft stiekem toch een beetje hoop. 

Vorige week mocht ik als eerste in Nederland de behandeling uitproberen. Ik heb ruim een uur lekker gelegen terwijl de huidtherapeute aan de gang was. Ik ben waarschijnlijk niet de enige die het lekker vind als iemand aan je haar zit te friemelen en dat is precies hoe het voelde.  Werken aan een gezonde hoofdhuid is best prettig kan ik je vertellen. Dit was de eerste van 3 behandelingen waar telkens een maand tussenzit. Thuis gebruik ik na het haren wassen de Hydrafacial Peptide Complex spray om de hoofdhuid gezond te houden. Misschien dat ik me vergis, maar mijn haar zit de laatste paar dagen eigenlijk best goed. Het lijkt wat voller en is minder snel vet. 

Volgens de folder hebben 60 miljoen mannen en 40 miljoen vrouwen last van dun(ner worden) haar. En de folder zegt dat een ongezonde hoofdhuid daar debet aan is. Nu riep de huidtherapeute tijdens de behandeling dat mijn hoofdhuid al erg mooi en schoon was dus laten we hopen dat de beloofde resultaten evengoed ook op mij slaan. Ik heb er vertrouwen in en houd jullie op de hoogte. Wie weet laat ik mijn haar deze zomer wel tot aan mijn schouders groeien. Ik hoop dat jullie me nog herkennen dan.

 

 

Meer over de Hydrafacial Keravive: https://hydrafacial.com/partner/scalp-health/.

Ik heb de behandeling gedaan bij Amsterdam Cosmetic Clinic. Mocht in je zuidelijker van het land wonen dan kun je voor deze behandeling ook terecht bij Skin + Surgery.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *