NIENKE PLAS

Sietske Atsma MOOI PORTRET Leave a Comment

Soms kruisen er mensen je pad waar je meteen van onder de indruk bent. Bijzondere mensen, lieve mensen, inspirerende mensen, mooie mensen. In dit geval ook nog eens hartstikke grappig. Lees het mooie portret van Nienke Plas!

Wat wilde je vroeger worden en wat is het geworden? Vroeger wilde ik verschillende dingen worden tot ik theater ontdekte en op een theaterschool belandde toen ik 8 was. Ik droomde van een carrière als musicalster of actrice. Pas later, toen ik voor het eerst Brigitte Kaandorp zag op oudejaarsavond samen met mijn ouders op de TV, wist ik het zeker. Comedian! Ik ben hard op weg om dat helemaal compleet met theatershow en al te verwezenlijken.

Wanneer voel jij je op je best? Wanneer alles lekker loopt, leven, relatie, werk. Het lijkt soms onmogelijk maar stiekem is het ook gewoon ‘your state of mind’. Durf blij te denken dan ben je al halverwege.

Wat doe je het liefst? Samen met mijn gezin erop uit. Lekker naar het strand of gewoon al een hapje eten. Samen met mijn mannen, daar word ik heel blij van.

Wat betekent schoonheid voor jou? Schoonheid betekent voor mij een gebaar van liefde. Je bent mooi als je liefde uitdraagt. Super corny, I know.

Wat vind je lelijk? Jaloerse mensen zijn lelijk, punt.

Wie vind je knap? Zoveel mensen vind ik knap, maar mijn schoonzusje Bryana is een model met benen tot onder haar oksels en een gezicht waar Doutzen jaloers op zou zijn.

Wat is je lievelingsliedje? Dirty Diana – MJ.

Wat vind je niet mooi aan jezelf? Qua uiterlijk vind ik mijn knieën niet echt toppers. En dat ik lichtelijk x-benen heb.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn bouw. Het is in balans.

Wat doe je om je schoonheid te behouden? Fit blijven, dan zit ik lekker in mijn vel.

Heb je een schoon- of gezondheidstip voor onze lezers? De betere huidverzorgingsproducten. Daar moet je in investeren, is het waard!

Onlangs heb je een borstvergroting ondergaan. Kun je iets vertellen over je motivatie hiertoe en je ervaring tot nu toe? Mijn motivatie was dat ik graag mijn borsten terug wilde van voor mijn zwangerschap. Heel simpel. Ik ben nu 3 weken verder en nog herstellende, maar zie nu al wat een top beslissing dit was.

Waarom heb je gekozen voor Motiva implantaten? Deze implantaten zijn op dit moment het meest innovatief en misschien zelfs wel de meest veilige. En je krijgt standaard een jaar garantie op een heroperatie wat heel uitzonderlijk is.

Laat je dingen voor je gezond- en schoonheid? Ik probeer niet al teveel suiker te eten.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn?
Lady Gaga, of is dat niet haalbaar? Hannelore Zwitserlood is ook leuk!

Vul aan; wie mooi wil zijn… moet geld hebben voor plastische chirurgie. Geintje. Moet van zichzelf houden, dan ben je er al!

Wij adviseerden Nienke over haar borstvergroting. We gaven haar vooraf de informatie die ze nodig had om een goede keuze te maken bij het kiezen van de plastisch chirurg en het type implantaten. Overweeg jij een borstvergroting? Wij voorzien je graag van eerlijke en goede informatie en koppelen je aan de beste plastisch chirurg. Je kunt ons benaderen via de vraag advies pagina. Ons advies is uiteraard kosteloos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *