OVER PROFHILO

Wij denken dat we goed nieuws hebben en willen je dat niet onthouden. In Engeland en Italië een groot succes, awardwinning zelfs en nu ook verkrijgbaar in Nederland. Wat dat is?

Een filler die eigenlijk geen filler is en waarmee een mooi en natuurlijk resultaat bereikt kan worden, zonder dat zichtbaar is dat je met een filler bent behandeld. Er worden namelijk geen chemische toevoegingen gebruikt om het hyaluronzuur langwerkend te maken. Best interessant hé? Dat vonden wij nou ook…

WAT IS PROFHILO®?
Profhilo is een tijdelijk hyaluronzuur dat je het best kunt schalen tussen een filler en een skinbooster. Zonder meteen een teveel aan volume te geven kun je met Profhilo daadwerkelijk de huid verbeteren. Het is een behandeling voor bioremodeling waarvan wetenschappelijk bewezen is dat er collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker wordt, steviger voelt en er gezonder uitziet.

VOOR WIE IS PROFHILO®?
Voor iedereen met een verslapte, droge of geïrriteerde huid die een natuurlijker resultaat wenst dan met een ‘gewone’ filler. En dan hebben we het niet alleen over de huid in het gezicht. Ook de hals, het decolleté en handen kunnen behandeld worden met Profhilo.

WAT MAAKT PROFHILO® UNIEK?
Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen geïnjecteerd volgens de BAP-techniek. Een techniek waarbij het product op 5 strategische punten in het gezicht wordt geplaatst. De reden achter deze speciale techniek is dat je op deze manier een positieve invloed op de productie van vetcellen uitoefent en de arts met deze BAP-techniek alle 4 de vetcompartimenten in het gezicht natuurlijk stimuleert. Op deze manier wordt er een duidelijk resultaat bereikt zonder dat zichtbaar is dat je bent behandeld. Het resultaat houdt ruim 6 tot 9 maanden aan. 

Wil je weten waar je in Nederland behandeld kunt worden met Profhilo? Je kunt je vraag hier stellen.

VRAAG ADVIES

 

 

Reageer 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *