SILKE VAN DER LAAN

Sietske Atsma MOOI PORTRET Leave a Comment

In mooi portret stellen we mensen aan je voor die wij bijzonder, mooi en speciaal vinden. Een bijzonder mooie speciale vrouw is Silke van der Laan (46). Model, moeder, huidexpert en vrouw met oneindig veel humor.

Maak kennis met Silke!

Wie vind jij mooi? Mijn kinderen, en dat terwijl ik met de vader toch best een risico heb genomen. Dat zei m’n zus, toen ik zwanger was. Ik vind Suus en Monique Klemann mooi, daarom heb ik ze gevraagd als gezicht voor onze Raw lijn. Verder Giorgia Tordini, Kate Moss, Shermine Shahrivar, Anna Drijver, Kristen Stewart, Yasmin le Bon. Siets! Zoveel vrouwen eigenlijk.

Wat betekent schoonheid voor jou? Ik ben dol op schoonheid. Ik houd van mooie dingen. En van mooie mensen, maar dat is voor mij niet dat Amerikaans-een-dimensionaal barbie achtige. Er moet kracht, mysterie en leven inzitten, dus dat kan ook het hoofd van een zwerver zijn, bij wijze van spreke. Iets wat je raakt. Daar zit ook een element van eerlijkheid in, dat wat je bij iemand ziet hetzelfde is als wat je bij die iemand voelt. Bij wanhopig jong willen lijken, krijg je bijvoorbeeld een tegenstelling daarin, die onaangenaam aanvoelt.

Altijd roomboter, kaas en chocola. Dat is mijn ‘Schijf van Drie‘.

Wat vind je niet mooi? Dat laatste dus. Daar horen ook die lichtblauwe opplaktanden bij en die veel te getekende wenkbrauwen. En bij mannen van dat massief geverfde haar. Fascinerend lelijk is dat.

Wat vind je mooi aan jezelf? Mijn bottenstructuur van mijn Friese voorvaderen. Dat helpt met een beetje voordelig oud worden.

Heb je weleens iets aan jezelf laten verfraaien? Verfraaien niet zo zeer als repareren. Sommig verval is onacceptabel. 🙂

Wat ligt er in je koelkast? Veel. Ik word onrustig als ik niet veel in huis heb. Dat zal mijn Afrikaanse achtergrond zijn. Er ligt altijd roomboter, kaas en chocola. Dat is mijn ‘Schijf van Drie’.

Wanneer voel jij je op je best? Als ik genoeg geslapen heb, iets leuks met een lief iemand in het vooruitzicht heb, mijn kinderen om me heen heb en als ik met iemand ben die snapt waar ik naar kijk.

Zijn er dingen die je laat om je schoon- en gezondheid te behouden? Ik denk hier al een kwartier over na. Er moet iets zijn… Ik doe wel dingen, maar ik laat niks, geloof ik.

Heb je een tip voor onze lezers? Ja. Koop goede producten. Er is zoveel onzin out there, maar goede producten bestaan en daarmee kun je veel meer met een crème bereiken dan je zou denken.

Wat is je lievelingsliedje? Ik denk niet graag in superlatieven. Ik vind het bij zo’n vraag dan altijd oneerlijk voor alle liedjes/landen/ontwerpers die ik allemaal mooi vind, maar niet noem, haha.. Het is zo afhankelijk van stemming en tijd.

Van wie zou jij een mooi portret willen lezen op wiemooiwilzijn? Kate Moss of Yasmin le Bon! Die zijn niet alleen mooi maar interessant en hebben vast een voorraad aan geheime tips.

Vul aan: wie mooi wil zijn… Moet niet te streng kijken. Vooral niet naar zichzelf.

 

Sike volgen kan je via haar Instagram account.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *