Podcast over energy based devices

In de wiemooiwilzijn podcast bespreken we cosmetische ingrepen als injectables en plastische chirurgie. Waar we in de eerdere afleveringen nog niet veel aandacht aan besteed hebben zijn Energy Based Devices, ofwel EBD’s. En dat terwijl er een enorme toename is van non-invasieve behandelingen. Dus vergeef ons, we zijn a little late to the party.

In aflevering 5 van het derde seizoen van de wiemooiwilzijn podcast hebben we het met cosmetisch arts Sebastiaan Kranenburg over een aantal Energy Based Devices, Ultherapy, Coolsculpting en EmSculpt.

Over cosmetisch arts Sebastiaan Kranenburg

In 2016 werd Sebastiaan Kranenburg door de Linda geportretteerd als Dr. Dreamy, wij stellen hem aan je voor als cosmetisch arts KNMG. Hij werkt in Amsterdam waar hij meerdere Energy Based Devices (EBD’s) tot zijn beschikking heeft, waaronder de Ultherapy, Coolsculpting en de EmSculpt. In de podcast legt hij ons duidelijk uit wat voor resultaten er te bereiken zijn met deze non-invasieve behandelingen.

Collageenstimulatie met Ultherapy

Een van de Energy Based Devices die we in de aflevering uitgebreid bespreken is de Ultherapy. De behandeling werkt op basis van geluidsgolven en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en helpt zo de huid liften en verstrakken. Geschikt voor het gezicht, maar ook voor de verslapte huid op de bovenarmen, de buik en het decolleté bijvoorbeeld. Collageen geeft de huid stevigheid en elasticiteit. Helaas neemt de collageenproductie in onze huid af als we ouder worden waardoor de huid verslapt.

Ben je benieuwd hoeveel collageen jij nog hebt? Doe de Collagen Force Test!

Heb je een vraag of suggestie voor de podcast? Laat het ons weten in de comments of via het contactformulier. We stellen je feedback op prijs!

Vorige
Vorige

Hoeveel collageen heb jij, nog?

Volgende
Volgende

Podcast over borstreconstructies