Een feestje op de IMCAS in Parijs

Bij wiemooiwilzijn hebben we mooi werk. We helpen mensen zich mooi voelen, komen vaak als eerste in aanraking met mooie behandelingen en komen op de mooiste plekken. Ik geniet – op de uren besteed aan de administratie na – enorm van mijn werk. 

Deze week is het extra genieten. Jaarlijks vindt in Parijs het IMCAS congres plaats. Een congres waar plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en dermatologen heen gaan om lezingen en demonstraties bij te wonen, leveranciers te ontmoeten en na afloop te proosten met collega’s. Precies drie jaar geleden lanceerden we hier wiemooiwilzijn. Waar beter ons jubileum vieren dan daar waar het begon?

wiemooiwilzijn is in die drie jaar niet van koers veranderd. Jammer genoeg het aanbod op het congres ook niet. De demonstraties en lezingen waren interessant, maar veel nieuws op het gebied van behandelingen en producten is er niet. Ja oké, op de Emsella na dan. Gehoord van dat apparaat dat zorgt voor 20.000 sit-ups in 30 minuten? Die is er nu ook voor andere spiergroepen. 

Op de stoel voor een strakke anus

Wie plaats neemt op deze futuristische zetel wordt, among other things, een beter seksleven beloofd. Net als de Emsculpt maakt ook dit apparaat geen onderscheid in gender en bedient zowel de uitgerekte vagina als de uitgerekte anus. Of de Emsella naar Nederland komt? Ik durf het je niet te zeggen. We zijn op het gebied van genitale zaken een conservatief en ietwat preuts volk gebleken. Zo deed ik eens de PR voor de g-spot vergroting en dat is geen groot succes geworden. Wel in mijn bed en op GeenStijl, maar daar bleef het bij. 

Hoe zo’n anusverstrakkende stoel er uit ziet, zie je hier. 

High tea in de Ritz

Om terug te komen op de mooie plekken waar wiemooiwilzijn me brengt, vrijdagmiddag dronk ik thee in de Ritz op uitnodiging van Hydrafacial. Het bedrijf achter de immens populaire facial had kosten nog moeite gespaard om een select groepje journalisten op de hoogte te brengen van hun nieuwe behandeling, de Hydrafacial voor de hoofdhuid. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik wat afgeleid was door de prachtige zaal, het eten en de gouden zwanenkranen in het toilet. Het is lastig concentreren op een presentatie als je wordt afgeleid door zoveel moois. Geen man over boord, inhoudelijk verslag over de behandeling volgt snel. We gaan de behandeling die mooi en gezond haar belooft, in Nederland uitproberen.

Meer wiemooiwilzijn

De dagen zijn omgevlogen en daarmee ook onze jubileummaand. Ik heb in Parijs met vriendinnen Marga en Naomi geproost op het driejarig bestaan van wiemooiwilzijn en terwijl zij de Avenue Montaigne aan het leegkopen waren, heb ik op het congres allemaal mooie nieuwe ideeën en contacten opgedaan. Ik heb zin in minstens nog drie jaar met jullie en wiemooiwilzijn en wil jullie bedanken voor jullie support! <3

Nu met 300 km per uur terug naar Amsterdam. De dinnen met tassen vol Chanel en ik met een verstrakte anus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *