Lieve Wesley

Sinds het nieuws over de breuk tussen Wesley en Yolanthe staat de telefoon roodgloeiend in de kliniek van Sera. De media wil graag weten wat het kost om de naam van een ex-geliefde weg te laseren. In plaats van Wesley te adviseren over een behandeling, adviseert Sera hem de liefde te eren door de tatoeage te laten zitten.

Lieve Wesley,

De media gaat nu helemaal los op je tatoeage van Yolanthe en ik, gespecialiseerd in tatoeage verwijdering, ontvang direct meerdere belletjes, mailtjes en appjes met de vraag hoe lang het duurt en hoe duur het is om de tatoeage van Yolanthe van je buik te laten verwijderen. Ze smullen ervan, de media, er vanuit gaande dat je spijt hebt van je tatoeage en dat je die laat verwijderen. Ergelijk.

Naam van je ex

Ik kan me echt heel goed voorstellen, dat wanneer je een letter, naam of portret van je ex-geliefde op je lichaam hebt staan en die ex je enorm heeft bedrogen (of erger), je die tatoeage liever ziet verdwijnen (en daar help ik dan graag bij).

Tot over je oren

Maar in jouw geval, laat je niet gek maken door de media. Ik ken je natuurlijk niet, maar zover ik weet ben je altijd lyrisch over Yolanthe en jullie liefde geweest. Ik kan me dan ook voorstellen dat je de tatoeage hebt gezet omdat je tot over je oren verliefd was. Je geen leven zonder haar kon voorstellen en je de intrinsieke overtuiging had dat jullie liefde voor eeuwig was.

Waarom niet de liefde vereeuwigen met een tatoeage?

 

Mensen zullen je waarschijnlijk na het zetten van die tatoeage naïef, irrationeel of zelfs dom genoemd hebben. Precies die mensen lezen nu voldaan de berichten over jouw tatoeage van Yolanthe. Ze genieten bij het lezen van de artikelen over het feit dat een tatoeage verwijderen veel geld en tijd gaat kosten en leunen dan tevreden achterover. 

De liefde

Lieve Wesley, het enige dat die tatoeage over jou zegt, is dat je in de liefde geloofde. Ze is de moeder van je prachtige zoon en zal daarom altijd bijzonder blijven. Ik, als tatoeage verwijderaar, vind het niet vanzelfsprekend dat een tatoeage na een breuk verwijderd moet worden. Wees trots op de liefde waarin je geloofde, op de vrouw die jouw kind heeft gebaard en op de mooie tijd die jullie hebben gehad. Dat is waar jouw tatoeage voor staat: de liefde.

Liefs,
Sera

VRAAG ADVIES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *