LINDSAY VAN DER LOOIJ

Een van onze favoriete adressen in Amsterdam is KNAP Institute aan de Parnassusweg in Amsterdam. Wij komen daar onder andere voor de spraytan en de fijne LPG behandelingen. Het instituut wordt bestierd door twee waanzinnig ondernemende vrouwen. Cosmetisch arts Annebeth kennen jullie al. Hoog tijd om de andere helft van het duo aan jullie voor te stellen. Meet Lindsay van der Looij!

Lindsay van der Looij is huidspecialiste en mede eigenaresse van KNAP Institute. In september opent KNAP haar tweede vestiging aan de Willemsparkweg in Amsterdam. Wij kunnen niet wachten op de opening en vroegen Lindsay vast wat we kunnen verwachten op de nieuwe locatie.

Wat wilde je worden toen je klein was? Ik wilde toen ik klein was altijd al ondernemer worden. Ik riep als klein meisje al “Mama, ik ga later een parfumeriezaak openen!”. Dat is dus een heel eind in de richting. Uiterlijke verzorging heeft me altijd al geboeid.

Welke opleiding(en) heb je gevolgd? Opleiding schoonheidsspecialiste, marketing opleiding, dermatologie voor huidspecialisten, en vele cursussen over onder andere voeding, peelings en huidverjonging. Ik leer elke dag bij en ga iedere jaar nog meerdere malen naar cursussen. Buiten dat ik zelf graag op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging en schoonheid vind ik het minstens zo belangrijk dat mijn personeel dat ook is. Ons personeel wordt dan ook constant getraind.

Wat vind je leuk aan je huidige werk? Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken en met een zelfverzekerd gevoel de deur uit te zien gaan. Het is mijn passie de huid te verbeteren en eventueel te verjongen. Het voelt voor mij ook niet als werk, ik lees ‘s avonds veel vakliteratuur omdat ik nog elke dag bij kan leren. Personeel opleiden vind ik ook heel erg leuk om te doen zodat ik mijn kennis kan overdragen.

Heb je nog werk gerelateerde ambities? Altijd. Een daar van is het openen van een tweede vestiging in Amsterdam en deze lang gekoesterde wens gaat in vervulling! Eind september gaan de deuren open van mijn tweede vestiging aan de Willemsparkweg. Maar de ambitie houdt hier natuurlijk niet op en ik hoop in nabije toekomst KNAP uit te mogen breiden naar nieuwe steden in het land. We hebben veel vraag vanuit andere steden en ik hoop hier binnenkort gehoor aan te kunnen geven.

Sietske was onlangs bij KNAP voor een IV drip. Bekijk de video.

Is er iemand uit je vakgebied die je bewonderd? Jazeker. Ik heb enorme bewondering voor Claudia van der Lugt. Zij weet zoveel over verschillende lasers en behandel technieken en ze heeft een enorm goede visie.

Is er iemand die voor jou symbool staat voor de ultieme schoonheid? Cindy Crawford. Zij is zo ontzettend prachtig en ze wordt gewoon met de jaren mooier.

Wat doe je zelf om schoon- en gezondheid te behouden? Ik leef volgens de 80/20 regel waarbij ik veel dierlijke eiwitten en gezonde vetten eet. Daarnaast sport ik 3 a 4 x per week en gebruik ik diverse voedingssupplementen waaronder collageen en visolie. Ik draag altijd een SPF en peel mijn huid regelmatig. Qua producten gebruik ik onder andere de serie van !QMS Medicosmetics en uiteraard onderga ik behandelingen in mijn kliniek. Tot slot probeer ik altijd 8 uur te slapen per nacht.

Kunnen we iets nieuws verwachten dit jaar op het gebied van cosmetische behandelingen? Nieuwe behandelingen waar ik me nu op ga richten voor de tweede vestiging zijn onder andere ultrasound en radiofrequentie. Binnenkort meer over de nieuwe behandelingen!

Laat je dingen in het kader van schoon- en gezondheid? Ja ik laat zeker dingen. Ik rook niet en ik blijf zo veel mogelijk uit de zon. (We hebben gelukkig hele fijne spraytans in de salon). Daarnaast eet ik zo weinig mogelijk suikers.

Heb je een tip/advies in het kader van schoon- en gezondheid? Voldoende slapen, altijd een SPF dragen (ook in de winter), je suiker inname beperken en niet te veel drinken. Probeer daarnaast ook frisdrank te vermijden en kies voor goede huidverzorgingsproducten en salon behandelingen.

Vul aan: wie mooi wil zijn… komt op bezoek bij KNAP 😊

 

Wil je een afspraak bij KNAP voor een consult of behandeling? Klik hier.

 

VRAAG ADVIES

 

Verwant bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *