Cosmische ingrepen in 2023

Houd je vast: het wordt een intens jaar!

Was je toe aan een beetje rust en een jaar waarin alles beter gaat? Sorry, 2023 is niet dat jaar. Het wordt een jaar van transformatie en je weet het, om verandering mogelijk te maken moet je vaak dingen loslaten en soms zelf afbreken. Dit jaar gaan veel oude structuren op de schop. Het Watermantijdperk is echt begonnen en dat zullen we merken. Waterman staat voor interesse in alles dat nieuw en origineel is. 

Pluto in Waterman maakt ons uniek

De veranderingen worden veroorzaakt doordat een paar belangrijke planeten van teken veranderen. De eerste is Pluto. Pluto gaat in maart naar het teken Waterman en blijft daar tot 2044. Pluto is de planeet van de macht. Hij stond in het teken Steenbok. Steenbok vertegenwoordigt structuren en dat betekende dat bestaande structuren ondersteund werden. Dat wordt anders als Pluto in Waterman staat. Waterman gaat over het gemeenschapsgevoel en Waterman is gek op verandering, vooral als dit voor het algemeen welzijn is. Waterman gaat ook over originaliteit en jezelf zijn. De komende jaren zullen dan ook gekenmerkt worden door streven naar gemeenschappen waarbinnen iedereen zijn unieke zelf is. Onze persoonlijkheid kan volop naar buiten komen. 

Ram zorgt voor eigenwaarde

Er gaan nog meer planeten naar een ander teken: Jupiter, Saturnus en Uranus. Het is zo’n 300 jaar geleden dat deze vier planeten in hetzelfde jaar van teken veranderden. Het is dan ook een behoorlijk zeldzame gebeurtenis die zorgt voor een keerpunt op allerlei gebied. Het positieve is natuurlijk dat er ruimte komt om alles beter en anders te doen. Wij zullen meer op onszelf teruggeworpen worden en ook meer kracht in onszelf vinden, waarbij Jupiter ons helpt. Jupiter is de grootste planeet en die gaat naar het teken Ram. Ram heeft een heel sterk gevoel van eigenwaarde en dat kan een grote steun zijn bij alle veranderingen.

Bijzonder (mooi)

Het klinkt alsof er geen tijd zal zijn voor het uiterlijk, maar ook als het leven heftig is, houden we ons met onszelf en ons uiterlijk bezig. Deze aandacht zal anders worden dit jaar. Logisch dat we onder de invloed van Waterman meer onszelf willen zijn en beter zien wat ons bijzonder (mooi) maakt.

We kijken minder naar anderen als voorbeeld van wie we willen zijn. Ingrepen worden minder extreem. Minder grote billen en borsten, minder glad, minder bang voor lichaamsvet. Denk aan liposculptuur i.p.v. BBL’s en lipofilling i.p.v. siliconen borstimplantaten.

We weten beter wie we zijn en waarderen onszelf meer. Er zal niet minder gebruik worden gemaakt van cosmetische voorzieningen, maar wel anders. Er is veel ruimte voor nieuwe behandelingen en producten. We laten niet argeloos in onszelf snijden en prikken. De trend van behandelingen en producten die de effecten van Botox en fillers bereiken zonder prikken, zet stevig door. Behandelingen waarbij we tot rust komen, worden populairder dan behandelingen die best pijn doen.

Cosmetische ingreep om persoonlijkheid te benadrukken, niet veranderen

Tegelijkertijd kan het ook een jaar zijn waarin we juist wel een grote uiterlijke verandering willen ondergaan. Dat zal dan een verandering zijn, waar we al lang over nadenken. Iets waardoor wel ons uiterlijk (tot op zekere hoogte) verandert, maar niet onze persoonlijkheid. Die zal daar juist door versterkt worden.

Benieuwd hoe jouw sterrenbeeld zich verhoudt tot het uiterlijk? In cosmische ingrepen hebben we de sterrenbeelden ontleed. Klik hier om naar jouw sterrenbeeld te gaan.

Vorige
Vorige

Slanker gezicht door verwijderen van wangvet

Volgende
Volgende

Slappe hals