Live in gesprek met de besten uit het vak

Ondanks dat de website de laatste paar weken idioot veel bezocht werd, voelde het niet goed om het internet te bestoken met content over het uiterlijk. In deze tijd draait het om gezondheid en, als ik social media mag geloven, nog meer om het innerlijk.

De grootste paniek is (bij mij) afgenomen en ik merk dat ik me langzaam aan weer druk ga maken over belangrijke dingen; de rimpels in mijn voorhoofd en zachter wordende buikje. Jullie met mij want de vragen naar en verzoeken om cosmetische behandelingen stromen binnen. Zonder af te doen aan de afschuwelijke situatie waar we inzitten, maak ik hier uit op dat we er voor kiezen om niet in angst te leven. Gelukkig maar.

Informatie over behandelingen

Heel veel meer dan informatie geven kunnen we nu niet. Alle niet noodzakelijke zorg is voorlopig niet mogelijk en ondanks dat wij de nood van Botox kunnen beamen, blijven de klinieken vooralsnog gesloten. Dat is jammer, maar betekent wel dat de specialisten die normaal volle spreekuren hebben, nu meer tijd hebben. We hebben een aantal specialisten uit ons netwerk benaderd en uitgenodigd voor een live sessie op Instagram. Aan cosmetisch arts en wetenschapper Tom Decates de eer om de reeks af te trappen en dat deed hij fantastisch. We hebben in 30 minuten uitgebreid informatie gekregen over fillers en het verband tussen DNA en mogelijke complicaties bij fillerbehandelingen.

Praat mee!

De komende weken gaan we op verschillende momenten live en bespreken cosmetische behandelingen met de besten uit het vak. We nodigen jullie uit deel te nemen aan de sessies en ons je vragen te stellen. Dat kan natuurlijk live, maar je kunt je vraag ook indienen via mail. We leggen je vraag voor aan de specialist.

  • 16 April 20:00 Live sessie met cosmetisch arts Aletta de Wit over anti-aging

  • 20 April 16:00 Live sessie met gynaecoloog Joke Haartsen over schaamlipcorrecties

  • 22 April 20:00 Live sessie met visagist Mari van de Ven over make-up en haar

  • 24 April 20:00 Live sessie met chirurg Thanya Tha-In over wangvet verwijderen ofwel 'buccal fat removal'

  • 28 April 19:30 Live sessie met plastisch chirurg Kalam Ahmed over facelifts

  • 1 Mei 16:00 Live sessie met huidtherapeute Sera Yosta over het verwijderen van tatoeages

  • 3 Mei 20:00 Live sessie met Sjoerd Vis over wenkbrauwen en PMU

  • 6 Mei 20:00 Live sessie met plastisch chirurg Wouter van der Pot over borstcorrecties

  • 11 Mei 20:00 Live sessie met cosmetisch arts Job Thuis over fillers en Botox

  • 19 Mei 20:00 Live sessie met plastisch chirurg Bart Stubenitsky over neuscorrecties

  • 25 Mei 20:00 Live sessie met cosmetisch arts Jani van Loghem over veilig behandelen

  • 27 Mei 20:00 Live sessie met plastisch chirurg Jaques van der Meulen over ooglidcorrecties

Suggesties voor volgende onderwerpen zijn van harte welkom!Om deel te nemen aan de live sessies op Instagram ga naar @wiemooiwilzijn.nl, volg ons en zet meldingen voor livevideo's aan. Je krijgt dan automatisch een seintje wanneer we online gaan.

Vorige
Vorige

De gevoelige huid

Volgende
Volgende

COLUMN #14 HUISARREST