Alles over Renuvion (J Plasma) voor een strakke huid

Voor een slappe huid ben je in de meeste gevallen aangewezen op een uitgebreide operatie. De Renuvion belooft eenzelfde resultaat als bijvoorbeeld een buikwandcorrectie of armlift maar dan zonder de littekens die je aan zo’n chirurgische operatie overhoudt.

@museumsvictoria

Wat is Renuvion?

Renuvion is een niet chirurgische behandeling voor huidverstrakking en is ook bekend onder de namen J Plasma en J Plasty. De behandeling wordt ingezet om de huid te verstrakken en verjongen zonder ingrijpende operatie, met een minimale herstelperiode en zonder grote littekens.

Hoe werkt de Renuvion?

De Renuvion werkt op basis van helium en radiofrequentie die tezamen een stroom van energie vormen (plasma). De energie zorgt voor een gecontroleerde hitte om de huid te verstrakken, het helium koelt tegelijkertijd af.

Er worden kleine incisies (gaatjes) gemaakt in de huid om onder de huid te komen en gaatjes om het helium te laten ontsnappen. De behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving, wat betekent dat alleen het te behandelen gebied wordt verdoofd. 

Welke indicaties kun je behandelen met Renuvion?

De Renuvion kan over het gehele lichaam ingezet worden om de huid te verstrakken. De meest voorkomende indicaties zijn de bovenarmen, buik, billen, bovenbenen, het gezicht, de hals en knieën. De behandeling is ook uitermate geschikt om te combineren met liposuctie. Nadat het gewenste vetweefsel is verwijderd, zorgt de Renuvion meteen voor de huidverstrakking. En ja, ook voor meer definitie van de buikspieren als je dat wilt. 

Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk de animatie video.

Voor wie is de Renuvion geschikt?

Voor mannen en vrouwen met de wens hun huid te verstrakken. Net als bij alle cosmetische ingrepen is 18 jaar de minimale leeftijd al lijkt er voor een 18 jarige niet snel een indicatie te bedenken waarvoor de behandeling nodig is. Behandelen met de Renuvion is vooral voor een door ouderdom, zwangerschap of veel afvallen verslapte huid. 

Wat kost een Renuvion behandeling?

De kosten van de behandeling hangt af van de indicatie die je behandeld wilt hebben. Voor een onderkin betaal je zo’n €1900,-, voor het corrigeren van overtollig vel na zwangerschap €2000,-. Combineer je een uitgebreide liposuctie van de buik met high definition Renuvion is dat €4450,-.

 

VRAAG HIER JE CONSULT AAN

Reageer 4

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *