Uit de put

WIEMOOIWILZIJN UIT DE PUT

Wij vrouwen

Wij, en jullie waarschijnlijk ook, hebben in ons leven te dealen met een aantal zaken. Op hol geslagen hormonen, pijnlijke voeten na een avond dansen op hoge hakken, moeilijke mannen en putjes in ons derrière. Die hormonen stabiliseren zichzelf na een aantal etmalen, die pijnijke voeten trekken na een paar dagen op sneakers lopen weer bij en die moeilijke man, ach. Flexibel als wij vrouwen zijn, overkomen wij al deze problemen. Op die putjes na. Daar is met de beste intenties van je bindweefselmassagetherapeut niks aan te doen. Correctie, daar was niks aan te doen, tot nu.

85% heeft het

Wij hebben ze, die putjes. De kans dat jij ze hebt, is groot. Wereldwijd heeft meer dan 85% van de vrouwen cellulite. Overigens niet te verwarren met cellulitis, dat is een bacteriële infectie die roodheid en jeuk veroorzaakt. Een put(je) ontstaat door een huidstreng (bindweefsel) die de oppervlakte van de huid naar beneden trekt. Het vetweefsel er om heen zorgt voor het accentueren van het putje. Vaak wordt het putje dan ook dieper bij gewichtstoename. Gezond leven, sporten en groente enzo, is een goed idee. Helaas helpt dat maar een beetje. Ook vrouwen met een laag BMI hebben putjes.

Heb jij het ook?

Dan wil je misschien even verder lezen…

Wij hebben namelijk de oplossing gevonden voor ons ‘probleem’. Dat smeren met anti-cellulite cremès niet werkt, hoeven we je niet te vertellen. Dat bindweefselmassages niet werken, wist je ook al. Beide zorgen ervoordat de putjes voor een korte periode minder zichtbaar zijn door de verhoogde doorbloeding, maar een permanente oplossing is het niet. De oplossing ligt in de huid. Door het losmaken van de huidstreng die het putje veroorzaakt verdwijnt het putje, permanent. Simple as(s) that.

Hoe dan?

Het Cellfina®-systeem is gebaseerd op de combinatie van een innovatieve gepatenteerde technologie met de bestaande bewezen methode “subcisie”. Dit is een chirurgische techniek waarbij een scherp mesje onder het huidoppervlak de bindweefselstrengen losmaakt. Net als een elastiekje onder spanning veert de behandelde huid na loslating terug, met een gladde huid als gevolg. Deze combinatie behandelt het belangrijkste onderliggende probleem dat cellulite veroorzaakt en biedt blijvende resultaten waarvan bewezen is dat ze ten minste drie jaar aanhouden.

Waar?

De Cellfina®-behandeling wordt alleen uitgevoerd door bevoegd artsen en wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten, afhankelijk van hoeveel putjes er zijn. Na de behandeling kun je over het algemeen je dagelijkse activiteiten voortzetten, maar aangeraden wordt zware lichamelijke activiteiten te beperken binnen de eerste 24 uur. Reken wel op flinke blauwe plekken en een beurs gevoel de eerste week. Wie mooi wil zijn… 😉

 

Wil je meer weten over de behandeling? Of wil je een consult met een arts inplannen? Neem contact met ons op!